ODŠTEVAMO: Prihaja Jaz, baraba 3

Zadnji dnevi julija in prvih nekaj dni avgusta so letos rezervirani za tiste, ki najbolj nestrpno pričakujejo junake animirane komedije JAZ, BARABA 3. Na prvi tir namreč prihajajo predpremierne projekcije težko pričakovane risanke, ki so se s pestrim spremljevalnim programom začele v nedeljo, 30. julija in potekale vse do četrtka, 3. avgusta, ko film prihaja na redni spored slovenskih kinematografov.

31. 7. 2017

Tokrat bo Gruju, ki je zdaj novopečeni družinski oče in ljubljenec svojih štirih punc, ponagajal njegov davno izgubljeni dvojček Dru, ki se od njega po videzu loči po tem, da ima lase, po značaju pa je njegovo popolno nasprotje. Njegova velika želja je, da bi postal enaka, če ne še večja baraba, kot je bil včasih Gru.

Jaz, baraba 3

Čeprav je ta v prejšnjem delu svoje barabinske posle zamenjal za mirno življenje po pravilih, se pod bratovim vplivom kmalu spomni, da je biti baraba tudi nadvse zabavno. Sploh pa je to nekaj, kar odlično obvlada. Brata se tako skupaj lotita nove barabe - padlega zvezdnika Balthazarja Bratta, Grujevi zvesti pomočniki Minioni pa pri tem z veseljem sodelujejo.

Jaz, baraba 3

Barabinskost obeh glavnih karakterjev, dvojčkov Druja in Gruja, bo v slovenski različici s svojim glasom pričaral Matevž Mueller, medtem ko se bo v Balthazarja Bratta prelevil Gorazd Žilavec. V vlogi Grujeve žene Lucy bo nastopila Iva Krajnc Bagola, glasove njunim trem hčerkam Agnes, Edith in Margo pa bodo posodile Julija Golob, Vita Suhadolc in Maša Tiselj. Med nastopajočimi so še igralci Uroš Smolej, Maja Končar, Ana Hribar, Miha Rodman in drugi. 

Risanko si bo mogoče na rednem sporedu ogledati tako v sinhronizirani (2D in 3D) kot tudi izvirni (2D) različici.

Jaz, baraba 3

PREDPREMIERNE PROJEKCIJE BODO DO 3. AVGUSTA NA SPOREDU V SLEDEČIH KINEMATOGRAFIH:

  • Koloseju Ljubljana
  • V vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji bodo otroke do 2.8. v otroškem kotičku čakale pobarvanke in baloni, v Cineplexxu Maribor pa se bodo otroci lahko odločili še za poslikavo obraza z Minioni. V preddverju koprskega Cineplexxa pa bodo vsako popoldne od ponedeljka (31.7.) do srede (2.8.) plesne delavnice z Azro Selimanović.
  • Kinu Bežigrad Ljubljana
  • Mariboxu Maribor

Informacije o terminih in dodatne informacije so na voljo na spletnih straneh posamičnega kinematografa.

Film prihaja na redne sporede v četrtek, 3. avgusta.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI:

Potem ko je v prvem delu super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem išče novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu sreča s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč Grujev davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za pravo rivalstvo med njima.

Jaz, baraba 3

Obenem čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom, nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i pa so tukaj še prigode prikupnih Minionov.

IZVIRNA IGRALSKA ZASEDBA: Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Trey Parker, Russell Brand, Michael Beattie, Dana Gaier, Pierre Coffin, Andy Nyman, Nev Scharrel

REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon

SCENARIJ: Ken Daurio, Ken Daurio, Cinco Paul in Cinco Paul

ŽANR: animirana družinska pustolovščina 

Jaz, baraba 3

PRODUKCIJA SLOVENSKE SINHRONIZACIJE: STUDIO RITEM d.o.o.

REŽIJA: Jernej Kuntner

PREVOD: Petra Fleicshman

IGRALSKA ZASEDBA: Matevž Mueller, Iva Krajnc Bagola, Gorazd Žilavec, Julija Golob, Vita Suhadolc, Maša Tiselj, Uroš Smolej, Maja Končar, Ana Hribar, Miha Rodman, Gal Žilavec, Klemen Bunderla, Jernej Kuntner, Simon Šimat, Lucija Grm, Grega Stopar, Miha Rodman, Filip Leskovar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri