Objavljamo ekskluzivno foto zakulisje s Tino Maze in Bryanom Adamsom

Povzemamo ekskluzivno objavo fotografij iz zakulisja fotografiranja Tine Maze, ki jih je v okviru kampanje Milka Ski Stars posnel svetovno znani glasbenik Bryan Adams.

7. 11. 2012

Več fotografij si lahko ogledaš na spletnem portalu Elle.si, ki med drugim napoveduje tudi ekskluzivni intervju s Tino Maze v naslednji številki revije Elle, ki izide 9. novembra.

Naj ti na tem mestu zaupamo, da je Tina Maze v intervjuju strnila občutke s fotografiranja in odgovorila na nekaj vprašanj, povezanih z modo in lepoto.

Ambasadorke nežnosti v objektivu Bryana Adamsa

Tekmovanje po strmih in zaledenelih pobočjih terja veliko priprav in poguma, ampak tudi to, da se izven športnih prizorišč sproščeno prikažeš v soju fotografskih luči, ni kar tako. Da pokažeš svojo nežno plat, moraš namreč imeti pogum.

A če ta obstaja, fotograf pa je svetovno znani glasbeni zvezdnik, je to lahko zelo obetavna kombinacija!

Fotografije, ki jih je z ekipo Milka Ski Stars – v njej so ob Tini Maze še Maria Höfl-Riesch, Michaela Kirchgasser, Elena Curtoni, Tessa Worley in Šarka Zahrobska – posnel Bryan Adams, so osupljive.

Bryan Adams namreč ni le odličen glasbenik, temveč tudi fotograf.

V čudovitih portretnih fotografijah je iz Milkinih smučarskih zvezdnic izvabil njihovo ženskost. Oblečene v kavbojke, bele majice, z diskretnim ličenjem in spuščenimi lasmi ter s pridihom priljubljene Milkine bledo vijoličaste barve so pokazale svojo žensko plat.

Fotografije jasno ponazarjajo osebnostne lastnosti športnic, vse združene pod isto streho krovnih Milkinih vrednot: avtentičnost, preprostost, lahkotnost in optimizem. Rezultat je verodostojna povezava vrhunskih športnic z Milkinim sloganom »Dovolite si biti nežni«.

Milkine smučarske zvezde pa niso navdušile samo na fotografijah. Pred fotografskim objektivom so navdušile s svojo preprostostjo.

»Od trenutka, ko so stopile v studio, je delo z vrhunskimi smučarkami Tesso Worley, Šarko Zahrobska, Tino Maze, Eleno Curtoni, Michaelo Kirchgasser in Mario Höfl-Riesch potekalo kot namazano,« je po snemanju povedal Bryan Adams.

Tina Maze je bila navdušena nad Bryanom Adamsom

Tudi naša najboljša smučarka Tina Maze je bila nad snemanjem navdušena:

»Nikoli še nisem srečala slavne osebe, kot je Bryan Adams. Bilo je neverjetno, zelo sem vesela. Ko sem bila mlajša, je bil Bryan Adams moj najljubši pevec, neprestano sem ga poslušala. Najraje sem imela njegov hit "Everything I do". Lahko bi rekla, da sem z njim prebrodila vse tegobe, ki sem jih doživela kot najstnica,« je o snemanju z glasbeno zvezdo še povedala Tina Maze.

Ne spreglej!

Iščemo: srečni talisman za Tinino čelado

Medtem ko so slike Bryan Adamsa šele zaokrožile med javnostjo, pa je drugi Milkin projekt/natečaj že v polnem zagonu.

Milkina zvezdniška ekipa je nagovorila svoje navijače in jih prosila, da za njih oblikujejo talismane sreče, ki jih bodo smučarke nosile natisnjene na svojih tekmovalnih čeladah na tekmah svetovnega prvenstva v Schladmingu med 4. in 17. februarjem.

Zmagovalec natečaja bo čelado izbrani smučarki predal osebno ter se udeležil otvoritvene slovesnosti in si na VIP tribuni ogledal prvo tekmo prvenstva.

Več o nagradnem natečaju si preberi na povezavi Ustvari talisman sreče za čelado Tine Maze!

Za več informacij klikni: