Obeta se prvovrsten dogodek elektronske glasbe!

V petek, 21. septembra 2012, se visoko nad tlemi prestolnice na Ljublajnskem gradu obeta prvovrsten dogodek elektronske glasbe  – otvoritev nove sezone GRAJSKI RAJ. Organizatorji obljubljajo, da bo sezona odbita, nebeška, nepozabna ... Prepričaj se v petek!

Obeta se prvovrsten dogodek elektronske glasbe! (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

Grajski raj vabi v svoj objem

Pod to znamko se predstavlja niz plesnih zabav, ki se odvijajo čez vse leto in slovijo predvsem po misterioznem ambientu grajskega podzemlja.

Za počastitev te rajske noči so organizatorji v goste povabili Eddija Richardsa, bolj znanega kot Evil Ed, ki bo vaša telesa zazibal v plesno ekstazo. Britanski »boter« tech housa že več kot desetletje orje ledino svetovne elektronske scene, označujejo pa ga tudi za enega izmed prvih DJ-ev, ki so v sredini 80. ponesli elektronsko glasbo v neslutene višave.

Nemir noči mu bo pomagal krotiti gostitelj Martelli, ki s s svojimi edinstvenimi mixi vdano navdušuje na tovrstnih žurih. Pod njegovim okriljem bo svoj talent izkazoval tudi mladi up Luca Radojlovic, ki v okviru Main Main Music pridno miksa sveže zvoke, vsekakor pa ne gre izpustiti prekmurskega dvojca Damir & Junior, ki si uspešno utira pot po slovenski elektronski sceni.

Organizatorji obljubljajo, da bo sezona odbita, nebeška, nepozabna, predvsem pa zaznamovana z ekskluzivnim programom in kakovostnimi gosti.

Prepričaj se že v petek!

Razpri svoja krila in se dvignite v objem grajskega paradiža.

Grajski raj vabi v svoj objem 21. septembra v klub Goodlife na Ljubljanskem gradu. Skušnjavam se boste lahko prepuščalo od 22. do 5. ure zjutraj. Vstopnina: od 22h do 24h 10€, po 24h 13€.

Zabava je omejena na 300 oseb. Vstop dovoljen le polnoletnim.

Club Goodlife - Grajski raj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri