Legendarni Falstaff iz New Yorka na domača platna!

Veseli december niso le ekspresni kuhanček s prijatelji, šopingiranje za darili in iskanje optimalnega aranžmaja za silvestrovo. Da bo december sploh še ostal veseli, se gre sredi vse te norije tudi ustaviti in ga v izbrani družbi zares kvalitetno podoživeti.

13. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Cosmo seveda že ima v mislih - zate in za tvojo izbrano petično družbo - več kot odličen predlog. Podari sebi in svojim enkratno doživetje vrhunske kulture na moderen način.

Opera Falstaff in balet Trnuljčica!

Kinematografi Cineplexx so svojo redno ponudbo popestrili z vrhunsko digitalno tehnologijo in tako dvignili kakovost doživetja kina, v slovenski prostor pa so vnesli tudi svojevrstno novost - prenose svetovnih oper in baleta v vašem najbližjem kinematografu!

Po izredno uspešnih Cineplexxovih prenosih oper in baleta z dveh najbolj prestižnih lokacij - Metropolitanske opere v New Yorku in moskovskega Bolšoj teatra – na velika platna v prazničnem decembru prihajata Verdijeva zadnja opera, lirična komedija Falstaff ter ena izmed najlepših mojstrovin klasične baletne literature, Trnuljčica.

Verdijev Fasltaff  že to soboto!

Verjetno ti je že znano, da je opera Falstaff delo velikega Giuseppeja Verdija.

Zgodba govori o siru Johnu Falstaffu, vitezu, ki v upanju na izboljšanje svojega imetja in finančnega stanja pretkano zapeljuje kar dve poročeni dami. Čeprav je njegovo spletkarstvo že od začetka obsojeno na neuspeh, je zgodba vznemirljiva in konec poučno humoren.

Prenos opere FALSTAFF v živo in najboljše doživetje newyorške Metropolitanske opere bo to soboto, 14. decembra, ob 19. uri v kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper in Novo mesto). Vstopnice so na voljo po ceni 20 € na vseh blagajnah kinematografov Cineplexx.

Vabimo te k ogledu napovednika ...