Novi Cosmopolitan s poletnim koledarčkom in prilogo

Julijski Cosmopolitan je tokrat bogatejši za poletni koledarček in 59 strani dolgo prilogo, ki se posveča nasvetom za nove karierne izzive. Nadvse aktualna tematika, mar ne ;)

26. 6. 2014

Novi Cosmopolitan, ki ga tokrat na naslovnici krasi čudovita Katy Perry, odgovorna urednica Manca Čampa pospremila v svet za naslednjimi besedami ...

Če bi si lahko kupila čas ...

Zagotovo si se že kdaj znašla v situaciji, ko se ti je dogajalo tisoč stvari hkrati: veliko dela v službi, koncerti, počitnice, pijačke, obveznosti, predvsem pa tiste lepe stvari. Seveda je poletje temu tudi namenjeno, a zadnje čase se mi nenehno dogaja, da v stanovanje hodim le spat. Je to okej, bi morala živeti drugače? Pravzaprav mi je vseeno. Nekaj časa sem še negovala občutke krivde in razmišljala, kako bi moralo biti. Potem pa sem se enostavno spustila po toboganu in se prepustila toku. In bilo je pravo olajšanje. Sladoled na hitrico med službo, koncert sredi tedna v oddaljenem Wiesnu, za katerega sem izvedela dve uri prej. Zakaj pa ne! Čeprav sem precej organizirana oseba, se rada prepustim srečnim naključjem, ki so postali moja stalnica. Tudi ljudje okoli mene so se navadili, da več kot en dan naprej ne načrtujem prostega časa, če res ne gre za kaj pomembnejšega. Če morda odkimavaš z glavo, ti moram povedati, da se ravno na takšen način zgodijo najlepše stvari. Spontanost je in!

Ko se pojavijo težave

Včasih je dovolj, da se za trenutek ustaviš – denimo v parku na klopci na poti iz službe – in malce zadihaš. Če se ti zdi, da so se v tvojem življenju pojavile same slabe stvari, se vprašaj, na kaj lahko vplivaš in na kaj ne moreš. Naredi si seznam tistih, ki so obvladljive, vse druge pusti pri miru in se ne obremenjuj z njimi, saj se bodo uredile same od sebe. Da se boš počutila bolje, odpri stran 56 in se loti eksplozije v svojem življenju.

Na kaj sem ta mesec ponosna:

  • Da smo izbrali cosmo mistra Slovenije. Ogledaš si ga lahko na strani 26.
  • Razglasili smo zmagovalko akcije Dekle s stilom – kako smo se imeli, si oglej v reviji in na spletu
  • Končali smo pripravništvo pri projektu Hud job. Pet mladih ustvarjalcev je zate na strani 59 pripravilo posebno prilogo, v kateri boš našla super nasvete za nove karierne izzive.
  • Na poletni koledarček v kar treh barvnih različicah, ki ti bo popestril vroče dni. Naj ti bo v užitek in pomoč, recimo, ko boš morala zapisati vse POMEMBNE številke tipčkov, ki jih boš spoznala.

to do

Kaj si moraš prebrati ta mesec:

  • Osebne izpovedi sodelavk Cosmopolitana, ki so nam zaupale, kako so vzljubile svoje telo (str. 124).
  • Vaje, ki so Katy spravile v top formo in bodo poskrbele tudi za tvojo (str. 130).
  • Mite o deviškostih, ki še kar krožijo med nami (str. 120).
  • 10 izzivov, ki ti bodo popestrili poletje in te prerodili (str. 133).

podpis

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri