Novi Cosmopolitan s sladkim darilom!

Le kateri mesec v letu bi lahko bil bolj primeren za sladko darilo v obliki slastne tablice čokolade Milka kot ravno februar, ki gosti valentinovo? Z nakupom februarskega Cosmopolitana bo veselje zato dvojno.

14. 2. 2014

Skupaj z novim Cosmopolitanom boš prišla do dna naslednjim nekaj dilemam:

  • Si zaljubljena ali z njim le obsedena?
  • Kako se naličiti v skladu s trendom naravnega make-upa?
  • Kako spraviti svoje telo v top formo in to v zgolj desetih minutah?

... kar še zdaleč ni vse.

Tudi tokratni Cosmopolitan bo postregel z najbolj vročimi trendi novičkami ta hip, pa tudi zabavnim in poučnim branjem ter tisoč in eno koristno informacijo. Tudi zato je Manca Čampa, odgovorna urednica revije Cosmopolitan, že v uvodniku tokratne številke zapisala tudi:

  • "Ta mesec ti moramo povedati marsikaj. Predvsem to, da smo ZA vsako drugačnost, da ni nič narobe, če si poljubila punco in ti je to všeč. Če pa se sprašuješ, ali si vanj zaljubljena ali z njim le obsedena, se ustavi pri članku na strani 76. Modna urednica Maja se že spogleduje s prvimi pomladnimi trendi, urednica zdravja Petra pa je pripravila obsežno prilogo o 'antibejbi' kampanji. Da se razumemo – ta je namenjena tvoji odgovorni uporabi kontracepcije in zaščiti, ki jo mora obvladati vsaka cosmo bejba."

Celoten uvodnik si sicer že lahko prebereš tukaj, a se nam nekako zdi, da ga bodo punce tokrat raje prebrala v tiskani obliki, saj bodo zraven zadovoljno grizljala sladko Milka Oreo tablico ;)

Imamo prav?

Nom nom nom :P