Novi Cosmopolitan prinaša 100 darilc :D

Decembrska edicija revije Cosmopolitan je številka, ki je ne smeš zamuditi. Poleg spletne priloge, ki te bo naučila vsega o varnosti objavljanja fotografij na spletu, osmih strani nepozabne predigre v najboljši seks leta in številne trike, kako organizirati najbolj kičasto zabavo leta, bo Cosmopolitan med svoje zveste bralke (in bralce) ter sledilke (in sledilce) razdelil več kot 100 daril.

28. 11. 2013

V nadaljevanju povzemamo praznično navdahnjen uvodnik v.d. urednice Mance Čampa:

Sprosti svoje ventilčke!

"Ko sem sredi novembra sedela v lokalu v centru Zagreba in s prijateljicami čvekala, sem se počutila, kot da sem v kraju, ki je vsaj pet tisoč kilometrov oddaljen od Ljubljane. Zakaj? Ker je bilo vzdušje popolnoma drugačno kot pri nas.

Center Zagreba je bil v sredo ob sedmi uri zvečer nabito poln, ljudje pa, tudi če morda niso bili tisti trenutek v najboljšem položaju, veseli, ker so srečali prijatelja, sodelavca, sorodnika. Tudi znanec iz Makedonije se pred kratkim ni mogel načuditi, da so slovenska mesta zvečer tako prazna, kar me odkrito jezi in žalosti. Ja, trenutno nimaš idealne službe ali vsega, kar si želiš, pa je zato res treba nehati živeti? Res nimaš razloga, da bi se videla s kom, ki ga imaš rada, ki bi te po vsej verjetnosti spravil v dobro voljo ali pa bi vsaj ugotovila, da se v življenju srečujeta s podobnimi težavami?

Nehaj se smiliti sama sebi in se spravi s kavča. Za druženje res ne potrebuješ veliko. Dovolj bo že sprehod skozi mesto, opazovanje lučk in vsega dogajanja. Enkrat za spremembo nehaj kljubovati decembrskemu vzdušju in se veseli življenja, uživaj v prazničnem času, spomni se vseh ljudi, ki bi jih rada povabila na kuhanca ali na domači žur. Sprosti se, obleci tisto seksi oblekico, za katero si sicer preveč sramežljiva, in prebudi žurerko v sebi. Prišel bo januar, ko bodo tvoje misli spet umirjene, tvoj korak malce bolj preudaren, tvoji spomini pa polni decembrskih stvari, ki si jih uresničila."

Manca Čampa

V decembrski številki Cosmopolitana še ...

Predstavljamo finalistke Dekleta z naslovnice

Ko smo izbirali in izbrali med več kot tisoč prijavljenimi in na pogovor povabili 20 deklet, ki so se predstavila vsaka s svojo zgodbo, nisem pričakovala tako močnih punc s tako različnimi zgodbami. Niso se prijavile samo zato, ker bi želele mir na svetu in razkazovanje dolgih nog, prijavile so se, ker želijo, da jih slišimo, njihove zgodbe pa nosijo zelo pomembna sporočila. Pet neustrašnih vzornic si oglej na strani 58.

dekle

P.S.

Še imaš možnost, da prideš do svoje Cruciani zapestnice!

Če ti ni uspelo kupiti novembrske številke Cosmopolitana z zapestnico Cruciani, imaš zdaj novo priložnost.

zapestnice

Pripravili smo nekaj rezervnih paketov, ki jih lahko dobiš tako, da nam pišeš na narocnine@adriamedia.si – revijo z zapestnicami pa boš tako lahko kupila prek spleta.

Pohiti, na voljo jih je le 30, posebna akcija pa bo na točno določen dan, v petek, 13. decembra, med 8. in 18. uro.