NOVI Cosmopolitan je TU, in ustvarjen je, da te ZABAVA na dopustu (+darilo LAK za nohte)

Danes je dan za novi COSMO, in vsaj 17 razlogov obstaja, zakaj bi ga morala vzeti s sabo na dopust! 😍

NOVI Cosmopolitan je TU, in ustvarjen je, da te ZABAVA na dopustu (+darilo LAK za nohte) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
29. 7. 2021

V novem Cosmopolitanu smo ti dekleta z uredništva namenila vsebino, ki je ustvarjena naravnost za na plažo.

Zakaj?

Ker smo s to številko želele ujeti popoln dopustniški vajb - z najboljšimi poletnimi knjigami, top triki za poletni seks - v šotoru - ter tudi kar 6 stranmi napotkov, trikov in trendov, ki ti bodo pomagali, da boš na dopustu postala mojstrica svoje manikire.

Vključno s super darilom, ki ga prilagamo čisto vsakemu izvodu - LAKU ZA NOHTE CATRICE! 😍

Preberi, kaj je v uvodniku avgustovske številke zapisala naša lepotna urednica Nina Skok:

Olá, draga Cosmo bralka! Medtem ko tipkam tale uvodnik, sem z mislimi že na res težko pričakovanem morskem oddihu, ki ga bom letos preživela na portugalskem otoku večne pomladi, na Madeiri.

Moje prvo potovanje po slabih dveh letih ukrepov in zapiranj me navdaja z malce nervoze, hkrati pa tudi z mero upanja, da bomo kmalu spet zaživeli lahkotneje. In prav sproščen občutek počitnikovanja je tisti, ki smo ga s puncami iz rožnate pisarne želele ujeti v to avgustovsko številko. Nam je uspelo?

Na lepotnih straneh sem zate ta mesec pripravila manikiro od A do Ž, tvojim lakom za nohte pa sem prav tako našla še sorodno dušo (kaj imam v mislih, preveri na stran 36). V lepotnem navdihu sem se skupaj z Martino Carridi potopila v globine lepotnega oceana (mimogrede, njena serija Elita je moje najbolj vroče Netflix odkritje tega poletja) in v živobarvnem koralnem grebenu našla navdih za make-up trike, s katerimi boš zablestela.

Na strani 50 sva se z modno urednico Katjo zapletli v vročo debato o tem, ali je res okej, da svilene rutke nosimo kot top, na straneh 20 in 21 pa te vzamem na težko pričakovani Cosmo Summer Party, ki je v vročici poletnega večera s pogledom na Ljubljano izpolnil vsa naša žurerska pričakovanja.

Si za to, da nazdraviva še z osvežilnim poletnim koktajlom? Moj letošnji favorit je Mojito Frutti Rossi, tebi pa priporočam Punch-Drunk Love (recept za oba ti zaupamo na strani 98). Čin čin na živahno poletje, okus slane kože, veter v laseh, vroče avanture in na našo avgustovsko številko, seveda! Pošiljam ti en lep Cosmo pozdravček,

Nina Skok,

lepotna urednica in spletna novinarka

Sicer pa smo ti ta mesec pripravile prav posebno naročniško akcijo - če ta mesec skleneš letno naročnino na revijo Cosmopolitan, ti uredništvo podarja suuuuuper priljubljen izdelek za nego kože - Eggo 

Letno naročnino skleni TUKAJ.