Novi Cosmo tokrat z eno samo modno zgodbo

Oktober je v uredništvu revije Cosmopolitan vedno modno obarvan – je takšen fin mesec, ko so se tudi zamudniki že vrnili s počitnic, decembrska evforija pa še potrpežljivo čaka za vogalom.

25. 10. 2012

"Oktobra sta vedno v prvem planu modna urednica Maja in lepotna urednica Nika, ki vsaka na svojem področju poskrbita, da v našo prvo zares jesensko številko zbašemo čim več trendov, ki nas bodo greli v hladnejšem delu leta. Tudi tokrat vam jih predstavljamo na več kot 50 straneh! Oktober pa imamo punce z uredništva rade tudi zato, ker je v tem mesecu na vrsti Philips Fashion Week, ki ga je tokrat že tretjič organizirala naša založniška hiša. Tam so slovenski modni oblikovalci predstavili trende za pomlad in poletje 2013, ki so lepo zaokrožili naše oktobrsko ukvarjanje z modo in nam dali slutiti, o čem bomo pisali v majski številki, v kateri bo spet našla prostor priloga Cosmopolitan Lepota&Stil,"

... je v uvodniku novembrske številke Cosmopolitana zapisala Tina Deu, glavna urednica. Pišeš ji lahko na tina.deu@adriamedia.si!

In o čem je še med drugim razmišljala urednica na strani svojega uvodnika ...

Modni namig za oboževalke superg!

Obožujem superge, a nikoli ne vem, kaj naj nosim zraven, da ne bom izpadla preveč športno.

superge

Modna urednica Maja odgovarja:

  • Izberi živobarvne superge, takšne z vintidž pridihom ali opaznimi detajli, bele tekaške pa lahko popestriš s fluorescenčnimi vezalkami.
  • Zraven obleci sprane kavbojke, živobarvno krilo in kratke nogavičke ali fantovske kavbojke, ki si jih zavihala nad gležnji.
  • Kombiniraj nasprotja: superge + hlače na rob, superge + jakna iz umetnega krzna, superge + široke zlate zapestnice.
  • Zraven obleci še en športni kos. Na primer kapo s šiltom, torbico za okoli pasu, živobarvno uro ...
  • Več idej poišči v novem Cosmopolitanu na str. 72.

In kaj je še očaralo njen okus?

moda