NOVI COSMO: Preveri, kaj te čaka v novi, novembrski številki

Četrtek (25. 10.) je dan za novo številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse te čaka v novi številki in katera lepotica tokrat krasi naslovnico.

NOVI COSMO: Preveri, kaj te čaka v novi, novembrski številki (foto: Cosmopolitan) Cosmopolitan
24. 10. 2018

V tej številki boš izvedela prav vse, kar moraš vedeti o džinsu! Preberi naš članek 'Džins na 101 način', v katerem boš spoznala nove modne trende, ki čakajo na modne podvige.

Cosmo se je ekskluzivno pogovarjal z Milo Kunis, in ponovno potrdil že dolgo znano pravilo, da se je preprosto nemogoče upreti njeni pristnosti in smislu za humor. Pusti, naj Mila ta mesec začara tudi tebe.

Raziskali smo, zakaj se splača vlagati v duševno zdravje, in pripravil mini priročnik za vajin nov začetek, ki te bo vodil od JAZ do MIDVA popolnoma brez težav.

Razkrivamo tudi značilnosti generacije nepotrpežljivih in 24 frizerskih skrivnosti barvanja las, s katerimi boš postala prava mojstrica.

Skratka ... Cosmo te s to številko že konkretno pripravlja na mrzzzzzzli del leta! ;)

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti še posebej splača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO, Toaletno vodo, Betty Barclay Pure Pastel Peach, 20 ml. Vrednost darila je 17,75 €. Naroči se TUKAJ!