Ljubezenske zgodbe za popoln zaključek poletja!

To poletje, ki nam je letos postreglo z nekaj zares vročimi rekordi, si med drugim najverjetneje preživela tudi s kakšno dobro knjigo v roki. Nič čudnega, ko pa smo te na spletnem Cosmopolitanu pridno zalagali s seznami poletnih branj in številnih knjižnih novosti.

Ljubezenske zgodbe za popoln zaključek poletja! (foto: shutterstock) shutterstock
26. 8. 2013

Več kot očitno pa se bomo tudi na prihajajočo jesen lahko kratkočasile z novimi ljubezenskimi zgodbami.

Med številnimi knjižnimi novostmi, ki te dni še vroče prihajajo iz tiskarne, bomo v sodelovanju s spletno knjigarno Felix v nadaljevanju na kratko predstavili, nato pa v naslednjih dneh tudi podarili naslednjh nekaj žepnih knjig sladko strastnega žanra.

Vroče knjižne novosti!

Jane Costello: Seznam želja

  • Duhovito, žgečljivo in sproščujoče

knjigaEmma Reiss ima prijetnega fanta, dobro službo in odlične prijateljice. In decembra bo stara trideset let. Zadovoljna je s svojim življenjem in pomirjena s prihajajočo obletnico, ko nenadoma najde seznam. Gre za seznam stvari, ki naj bi jih naredila ali doživela do tridesetega leta in ga je spisala s tremi najboljšimi prijateljicami, ko so bile stare petnajst let.

Emma je popolnoma pozabila nanj, ko ga odkrije, pa z grozo spozna, da ni uresničila skoraj ničesar od zastavljenih ciljev. Nekaj mesecev jo še loči od rojstnega dne, zato začne mrzlično početi stvari s seznama. Zaplete se že pri prvi zadevi, ki se jo odloči opraviti - avanturi za eno noč ...

O avtorici: Preden je postala pisateljica, je bila Jane Costello časopisna novinarka. Delala je pri Liverpool Echu, The Daily Mailu in Liverpool Daily Postu, kjer je bila urednica. Že njen prvi roman Nevestine družice pa je kar takoj postal uspešnica ...

Jan-Pilipp Sendker: Prisluhni srcu

  • Ena najlepših ljubezenskih zgodb, ki je bila kdajkoli napisana

knjigaUspešen newyorški odvetnik burmanskih korenin nekega dne izgine. Nazadnje ga vidijo na letalu za Hongkong, nato pa se za njim izgubijo vse sledi. So ga ugrabili? Se mu je zgodila kakšna nesreča? Zakaj ni nikomur povedal, da gre na Tajsko? Ne žena ne hči ne moreta pomagati policistom pri iskanju pogrešanega, saj ne veta, ne kam je bil namenjen ne kje bi lahko bil ... Nato pa odkrijeta pismo. Ljubezensko pismo. Napisano pred mnogimi leti neki ženski v Burmi, za katero še nikoli nista slišali. Da bi razkrila skrivnostno očetovo izginotje in izvedela kaj o njegovi preteklosti, se Julia odloči, da bo odpotovala v Burmo.

O avtorju: Nemški pisatelj Jan-Philipp Sendker je z romanom Prisluhni srcu napisal eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki bralca ne bo pustila hladnega.

Carly Phillips: Usodna preteklost

  • Čutno. Zapeljivo. Strastno.

knjigaNash Barron ima precej predsodkov glede razmerij, četudi nima nič proti poroki. Pravzaprav je edina dobra stvar na bratovi poroki Kelly Moss. Ne more si kaj, da ne bi občudoval njene samozavesti in lepote. zaveda se, da bo bolje, da se ne zaplete z njo, če noče ogroziti že tako krhkega odnosa s svojo najstniško polsestro Tess, ki se je šele pred nedavnim pojavila. A to sploh ni tako preprosto ...

O avtorici: Carly Phillips je priznana romanopiska iz New Yorka. Izmed več kot 30 romanov, ki jih je napisala, si je kar nekaj njenih knjig postalo bestselerjev.

Jude Deveraux: Jutranja mesečina

  • Očarljiva romanca, polna domačnosti, topline in neponovljive strasti

knjigaMed Jecco Layton in doktorjem Tristanom Aldreadgeem se krešejo iskrice. Na prigovarjanje svoje drage prijateljice Kim je Jecca začasno zapustila brezobzirni newyorški umetniški svet, da bi se poleti lahko posvetila svoji največji strasti - slikanju - in uživala v tesno povezani edileanski skupnosti. Kimin bratranec Tris, čedni in predani mestni zdravnik, že leta čuti globoko vez s Kimino prijateljico, čeprav sta se doslej srečala samo enkrat. V poletju čutnih užitkov Jecca izgubi tla pod nogami zaradi tega močnega in čustvenega moškega ...

O avtorju in knjigi: V povsem novi trilogiji, postavljeni v čudoviti mali Edilean v Virginiji, Jude Deveraux plete zgodbo treh mladih žensk, najboljših prijateljic iz študentskih let, razgrinja njihova življenja, ljubezni in sanje, ki si jih želiljo uresničiti.

Podarjamo!

Vse štiri izvode zgoraj predstavljenih knjižnih novosti ob tej priliki tudi podarjamo.

Preveri, če si med nagrajenkami, katerih knjižna priporočila prav tako objavljamo:

  • Vesna Šinkovec iz Tržišča

Knjiga, ki me je zaradi sloga pisanja in navihanosti same avtorice navdusila in bi jo brez kancka slabe vesti predlagala svoji prijateljici v branje, je Ce si drznes od Kresley Cole.

  • Maja Mervar iz Izlak

Najboljša knjiga: zadnji del trilogije PETDESET ODTENKOV - Petdeset odtenkov svobode.

  • Roman Zemljak iz Senovega

Knjiga, ki me je navdušila: Solze so za luzerje, Neli Kodrič Filipič.

  • Alenka Žamec iz Ljubljane

Letos sem prebrala lahkotno knjigo Jane Costello z naslovom Ljubezen na dolge proge. Priporočila bi jo tistim, ki berejo za lažji spanec in za to, da odmislijo vsakodnevne tegobe ;) Skratka super knjiga za poletje.

Čestitamo!

Nagrajenkam in nagrajencu še sporočamo, da naj bodo pozorni na našo spletno obvestilo.