TI filmi so letos prejeli največ nominacij za Zlati globus (ideje za vikend pred TV-jem)

Ravno iščeš nove zares dobre filme? TO je seznam, ki ga iščeš. 😉

TI filmi so letos prejeli največ nominacij za Zlati globus (ideje za vikend pred TV-jem) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2018

6. Januarja se bo v Los Angelesu odvijala že 79. podelitev prestižnih Zlatih globusov. Ker je do januarja še nekaj časa, si lahko medtem ogledaš nominirane filme.

1. Zvezda je rojena

Zvezda je rojena (A Star is Born) je letos nominiran v kar petih kategorijah. Letos sta Bradley Cooper in Lady Gaga gledalca res očarala v svoji ganljivi zgodbi.

pssst! To je že tretji remake zgodbe. Če si ljubiteljica starih filmov toplo priporočamo v ogled filma iz leta 1976, v katerem je nastopila Barbra Streisand v glavni vlogi, ter prvo originalno verzijo iz leta 1936.

2. Mož iz ozadja

Največje število nominacij je prejel film Mož iz ozadja (Vice), ki se bo za cenjeni Zlati globus potegoval v šestih kategorijah. V Sloveniji si ga bo žal mogoče ogledati šele 31. januarja, je pa zato že prvi kandidat na seznamu naših "to watch" filmov v letu 2019. 

3. Bohemian Rhapsody

V kategoriji najboljši film (drama) je nominiran tudi eden izmed najbolj ogledanih filmov leta v Sloveniji. Bohemian Rhapsody, ki je očaral gledalce po celem svetu in je med nominiranci tudi v kategoriji za najboljšega glavnega igralca. Oglejte si film in precenite, ali je Rami Malek uspel pričarati legendarnega Freddieja Mercuryja. ;)

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kolikokrat moramo v resnici seksati, da bi spočeli otroka? (Odgovor te lahko preseneti!)

Priporočamo tudi: "Fant mi je za 20. rojstni dan kupil kaktus s Petrola" (+ 8 drugih najbolj čudnih daril naših bralcev)