Nor TRIK, ki ti bo pomagal pregnati SMRAD iz kuhinje (male skrivnosti velikih gospodinj)

Rešitev je seveda, da odneseš smeti, a nekatera živila pač zasmrdijo v sekundi dvajset, ko je koš še praktično prazen. V takšnih primerih se posluži TEGA trika. 

Nor TRIK, ki ti bo pomagal pregnati SMRAD iz kuhinje (male skrivnosti velikih gospodinj) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2022

Glavni razlog za smrad v kuhinji so navadno zamaščeni odtoki ali pa kar koš za smeti.

Pri tem lahko veliko narediš sama - in sicer tako, da redno odnašaš smeti, da poskušaš pri kuhanju narediti čim manj odpadkov, prav tako pa ne pozabi redno pregledovati tudi, ali se je iz vrečke za smeti v tvoj koš pocedila kakšna nedobrodošla tekočina.

Vse to lahko vpliva na vzdušje v tvoji kuhinji.

No, in čeprav je najboljša rešitev torej čist koš za smeti (in čisti odtok), si lahko v nekaterih primerih pomagaš tudi z res dobrimi triki velikih gospodinj.

Eden takšnih je tudi trik s TikToka, ki vključuje nalepke iz filca, ki jih sicer navadno uporabimo na kuhinjskih stolih.

Poglej, o čem govorimo:

@thehouseforhosting Cleaning hack! Make your trash cans smell better with this trick Felt pads and essential oil’s! #cleantok #cleaning #tidy #cleanhacks4u #cleaning #fyp ♬ original sound - thehouseforhosting

Filc nalepke, s katerimi navadno podložimo stole ali mizo, da ti ne bi opraskali parketa, nakapaj z nekaj kapljicami eteričnega olja, ter jih pritrdi v notranjost koša za smeti. 

Blazinice bodo na ta način oddajale prijeten vonj, ki bo zdržal tudi do mesec dni.

Kaj, če teh blazinic nimaš?

Uporabiš lahko tudi vatke za nego obraza! 

TAKO se po kuhanju najlažje znebiš maščobe, ki se je nabrala v kozici (TRIK)

Fografije: Profimeida