Nogometaši so športniki z dušo

Nogometaši so zagotovo eni najbolj zapeljivih in postavnih športnikov. Oblikovana telesa, ki se kot levi borijo za zmago, pritegnejo marsikateri ženski pogled. Da so nogometaši tudi športniki s srcem dokazuje vseslovensko tekmovanje v rekreativnem nogometu s humanitarno noto SiOL POKAL.

16. 4. 2013

Mali nogomet je moštvena igra, ki postaja vse bolj priljubljena vrsta rekreacije – tako med predstavniki starejše kot mlajše generacije ljubiteljev igre z žogo. Igrajo ga tudi ženske, ki sicer rade pogledajo za kakšnim privlačnim nogometašem. Nad njim se navdušujejo tudi legende njegovega 'večjega brata', ki sicer velja za najbolj popularnega med vsemi športi na svetu.

Najbolj vroč rekreativni šport

Da je mali nogomet najbolj vroč rekreativni šport ta hip, dokazujeta tudi ambasadorja projekta SiOL POKAL, vseslovenskega tekmovanja v malem nogometu, nogometni legendi, Marinko Galič in Sašo Udovič.

S sodelovanjem na SiOL POKAL-u rekreativni tekmovalci nogometa, navijači in navijačice podpirajo tudi humanitarno noto projekta, ki bo omogočila nepozabne poletne počitnice otrokom iz socialno ogroženih družin.

Da nogometna evforija resnično osvaja Slovenijo, dokazujejo rekreativni nogometaši, ki so se že prijavili na SiOL POKAL, ki poteka v 12 mestih po vsej Sloveniji.

Termini in lokacije turnirjev so objavljeni na www.siolpokal.si, utrinke s prvih turnirjev pa najdeš na www.playboy.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri