Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate!

ZEOS, družba za ravnanje z električno in elektronsko opremo, d.o.o. je skupaj z Gorenje Surovina, d.o.o. ter podporo Radia Celje, pripravila veliko zbiralno-ozaveščevalno akcijo na celjskem, ki traja od 24. marca do 18. aprila 2014.

Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate! (foto: profimedia) profimedia
9. 4. 2014

Namen akcije je, ozavestiti otroke in mladino ter posledično njihove družine ter širšo javnost s posledicami nepravilnega ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo ter odpadnimi prenosnimi baterijami in akumulatorji.

V akciji sodeluje že 24 osnovnih šol iz celjskega, ki tekmujejo pri zbiranju odpadne električne in elektronske opreme in odpadnih baterij. Pri zbiranju točk pa jim pomagajo tudi vsi občani. Ker je prav, da se dobro delo tudi nagradi, se vsi sodelujoči potegujejo za lepe nagrade.

Trenutne rezultate posameznih šol si je moč pogledati na spletni strani www.zeos.si in surovina.si.

E-transformer to soboto v Celju!

Kot dodatna aktivnost k akciji bo v soboto, 12. aprila, v Celju na zunanjem parkirišču pred Citycentrom vse obiskovalce, od 8h do 20h, k pravilni oddaji odsluženega aparata nagovarjalo multimedijsko vozilo e-transformer.

Ob tej priliki so vsi občani vabljeni k brezplačni oddaji odpadne električne in elektronske opreme ter odpadnih baterij pred Citycentrom Celje, Mariborska cesta 100. Vsak, ki bo oddal e-odpadek in/ali odpadno baterijo, bo sodeloval v žrebanju za privlačne nagrade.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri