Nepogrešljiva sopotnica na potovanjih

Si študentka in imaš najraje na svetu potovanja? Komaj čakaš, da spet za vikend skočiš v eno izmed evropskih prestolnic? Ali vse minute dneva sanjariš o naslednjem nekajtedenskem potovanju po eksotičnih deželah Azije, Afrike, Amerike ... ?

20. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

V obeh primerih je SKB ISIC VISA debetna kartica tvoja nepogrešljiva sopotnica.

V banki SKB so prvi v Sloveniji ugodnosti ISIC izkaznice in ISIC osebnega računa združili v eni – SKB ISIC VISA debetni kartici.

kartica

Prejmeš jo ob odprtju brezplačnega ISIC osebnega računa, ki ti omogoča tudi druge ugodnosti: brezplačno mesečno uporabo sodobnih bančnih poti s polovično pristopnino in možnost polovične mesečne članarine za kartico z odloženim plačilom.

S SKB ISIC VISA debetno kartico lahko brezplačno dviguješ gotovino na bankomatih v Sloveniji in vseh državah EU s plačilnim sredstvom evro, negotovinsko plačuješ doma in v tujini na prodajnih mestih, označenih z znakom VISA, ter varno opravljaš spletne nakupe.

To pa še ni vse! Banka SKB ti ob zadostni porabi na računu krije tudi letni strošek ISIC izkaznice, ki je del SKB ISIC VISA debetne kartice in ti prinaša več kot 40 tisoč ugodnosti po vsem svetu. Z njo lahko namreč uveljavljaš ugodnosti in popuste v 120 državah sveta, tudi doma (npr. Kolosej, parfumerije Limoni, Orto paketi).

Se ti ne zdi, da je SKB ISIC VISA debetna kartica tudi tvoja nepogrešljiva sopotnica?

skb

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri