Nekaj, kar nič ne stane in ne gre nikoli iz mode

Pred več kot desetletjem, ko sem bila še smrklja in sem se med poletjem zabavala v Portorožu sem spoznala osebo, ki me je sicer osupnila s svojo neposrednostjo, a me je s svojo iskrenostjo tudi očarala.

18. 4. 2014 | Promocijsko sporočilo

Videla me je drugače kot me vidi marsikdo in mi povedala resnico, katero imam še danes velikokrat v mislih in ki mi je po svoje odprla oči. "Lubica moja, nasmeh nič ne stane, veš?" Stavek, ki me je zadel v živo, saj sem danes v medijih sicer poznana kot oseba, ki se veliko smeji, vedno sem nasmejana, a v zasebnem življenju sem (bila) včasih preresna. In nasmeh, seveda tisti iskren, res nič ne stane, pomeni pa veliko. Kot da ima magično moč. Odžene slabo voljo in je včasih super orožje proti slabi volji in tečnosti ljudi (smeh). Zdi se mi, da smo ljudje velikokrat preresni in preveč mrki, zato rada delim te svoje nasmehe, mogoče pa še komu - poleg mene - polepšajo dan.

Tudi moda je včasih preresna, saj to, da se ob gledanju modne revije nasmehneš, ne pomeni, da se iz oblikovalca norčuješ, pač pa ga slaviš, ceniš in občuduješ njegovo delo. Zame je bila moda vedno zabavna, saj se v skladanju stajlingov, tako za sebe kot tudi pri svojem delu, vedno zabavam. In to tudi pokažem. Če mi je kaj všeč zaploskam, zakričim in se nasmehnem. In to bom še naprej delala – se smejala in delila nasmehe. Ker nič ne stanejo, ker so nekaj izjemnega in ker to potrebujemo, malce dobre volje, optimizma in nasmehov. :)

Tjaša Kokalj, blogerka, tkswat.com

Aquafresh

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri