NATEČAJ: Živiš za svojo stvar? Postani del Cocktinega Freedom Squada!

V kampanji “Živiš za svojo stvar?” Cockta išče osem kreativnih, avtentičnih posameznikov, ki se bodo v letu 2021 pridružili Cocktinemu Freedom Squadu - skupini drznih, uspešnih in samosvojih posameznikov, ki se ne bojijo pokazati svojih talentov in strasti, ki jih v življenju ženejo naprej.

NATEČAJ: Živiš za svojo stvar? Postani del Cocktinega Freedom Squada! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
14. 4. 2021 | Promocijsko sporočilo

Pri Cockti bi radi videli in podprli tvojo kreativnost in strast!

Če je TVOJA STVAR ustvarjanje glasbe, ples, kreiranje oblačil, slikanje na platno, tetovaže, ali pa način, kako se boriš za človekove pravice in svobodo, si prava oseba za Freedom Squad.

Izberi format, skozi katerega se najbolje izražaš - fotka, video ali tekst in pokaži tisto, kar te poganja in kar te navdihuje! Prijavi se zdaj in postani del novega Cockta Freedom Squada!

Več informacij in prijavni obrazec najdeš na www.cockta.eu.

Člani Cocktinega Freedom Squada so vplivneži iz regije, ki se izražajo skozi različna področja - Ida Prester je uspešna pevka in televizijska voditeljica ter modna gurujka. Noemi Žonta živi za deskanje, plesalca EZ Twins pa ženejo plesni gibi. Monika Smiljanić je uspešna mlada hrvaška DJ-ka, tandem Fića Crew pa iščeta potovalne avanture v svojem zelenem fičku. Pevka Senidah pa posebne predstavitve ne potrebuje, saj je v zadnjih letih postala plesna in modna ikona v celotni regiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cockta (@cockta)

Člani Freedom Squada in Cockte želijo v letu 2021 podpreti kreativnost in strast mladih, vzhajajočih talentov

Osem na novo izbranih članov Freedom Squada bo dobilo priložnost za pogodbo s Cockto, za ustvarjanje neverjetnih vsebine in izkušnjo v vrednosti do 1.500 eur, s katero bodo lahko razvili svojo strast.

Pogodba prinaša budget 1.500 €, s katerim bo Cockta podprla strast novih članov. Sredstva bodo novi člani lahko porabili za uresničevanje svojih sanj. Denimo za novo tetovirno pisalo, opremo za svoj hobi ali pa udeležbo na izobraževalni delavnici.

In ne le to ...

Cockta bo napredek in razvoj novih članov v 2021 spremljala in skupaj z njimi ustvarjala vsebino in kandidate vključila v Cocktina družbena omrežja kot člane Cockta Freedom Squada. S tem bodo novi člani postali nov obraz Cockte na digitalnih kanalih komunikacije, kjer bodo zanje in njihovo strast slišali tudi drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cockta (@cockta)

Prijave potekajo do 18. 4. 2021 na spletni strani www.cockta.eu/freedom_squad. 21. 4. 2021 bodo objavili 20 finalistov, med katerimi bodo lahko uporabniki glasovali za najboljše kandidate. Osem članov novega Freedom Squada bodo objavili 29. 4. 2021.

Živiš za svojo stvar in se želiš prijaviti? Klikni TUKAJ.