Nastop v videospotu pelje v Cannes

Med 21. in 23. januarjem se ti pred Kolosejem (BTC Ljubljana) ponuja izjemna priložnost. Kaj lahko bi namreč skupaj z novo Opel Astro postala prava mala nova zvezda!

19. 1. 2010 | Promocijsko sporočilo

Z novo Opel Astro lahko vsi, ki se ne bojijo izzivov, postanejo čisto prava filmska zvezda. Med 21. in 23. januarjem se bo namreč pred Kolosejem (BTC Ljubljana) odvijala Astra YouStar turneja, kjer bodo lahko obiskovalci preverili svoje igralske sposobnosti in se potegovali za glavno nagrado:

  • VIP potovanje v Cannes – mesto filmskih zvezd.

Sodeluj v nagradnem kvizu

Še pred turnejo in vse do 23. januarja 2010 pa lahko vsi, ki menijo, da Opel Astro dobro poznajo, sodelujejo v prav posebni mobilni nagradni igri in se potegujejo za eno izmed 65 nagrad.

Več o nagradni igri na www.opel.si ali na letakih Astra YouStar Tour, ki se jih dobi na Petrolovih servisih.

Ne spreglej nagradne igre

Med 21. in 23. januarjem bo potekala še ena nagradna igra za vse obiskovalce Astra YouStar turneje, ki bo z bogatimi nagradami osrečila kar 15 srečnežev, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnjen kupon med dogodkom YouStar turneje oddali promotorju.

Več o ‘Astra YouStar turneja’ nagradni igri bo objavljeno na www.astrayoustar.si.

Zabavaj se z Oplovo zvezdo

Astra YouStar turnejo pa bo spremljal tudi pester zabaven program, glasba, koncerti (med drugimi v petek tudi koncert Samuela Lucasa), pa raznorazni gostje ter zanimivosti iz sveta njihovih partnerjev:

  • Elan,
  • Petrol Ultimax
  • in Kitio mobile.

Pridruži se dogajanju in v soju žarometov doživi novo Oplovo zvezdo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri