Nastavi se na srečno frekvenco

Vse, kar ti manjka na poti do sreče, nosiš s seboj, samo ugotoviti moraš to.

13. 8. 2009

Poletje je pravi čas za duhovni trening, saj nimaš toliko obveznosti. Morda si prebrala knjigo Rhonde Byrne Skrivnost (ali katero od njenih naslednic na isto temo) in o zakonu privlačnosti že nekaj veš (a še kar dvomiš o tem, da zares deluje), če pa tega še nisi osvojila, je to tvoja domača naloga.

Teorija in praksa

Ker si pametna punca in znaš brati, so ti vsi pametni stavki v priročnikih za srečnejše življenje več kot jasni. Podčrtala si jih in tolikokrat prebrala, da jih znaš na pamet. A nekako v tvojem življenju še vedno ne delujejo.

Krivica? Nič tako strašnega. Morda je razlog ta, da se nanje nisi naravnala s svojimi mislimi, občutki in predvsem – s svojim odnosom do življenja. Za lažje razumevanje si samo sebe predstavljaj kot magnet.

  • Če razumeš, kako bi morala živeti, a si negativna, žalostna in pesimistična, ti bo vesolje po zakonu privlačnosti dalo še več črnih misli in občutkov.
  • Če si vesela, optimistična in vse, kar se ti zgodi, sprejemaš z zavedanjem, da je tako prav, te bo vesolje bogato nagradilo.

to je namreč edina pametna izbira, ki jo imaš.

Zakon privlačnosti

... temelji na resnici, da misli postanejo stvari. Ti si oddajnik, vsaka misel pa ima svojo frekvenco – tvoje oddajanje potemtakem oblikuje tvoj svet. Ko se na primer z nekom razideš, si polna črnih misli. Hodiš po ulici in nihče te ne pogleda, čeprav si kot iz škatlice. Ko ga preboliš in je tvoje srce spet lahkotno, se v hipu zaljubiš. In ko si zaljubljena, k sebi pritegneš še več super fantov. Zdi se narobe svet, a ni.

Če bi rada v svojem življenju kaj spremenila, nehaj premišljevati o tistem, česar nočeš, ampak premišljuj o tistem, kar si želiš.

Tina Torelli

za rubriko Vikend Duhovno

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri