Našle smo način kako svojo MOBILNO IZKUŠNJO prestaviš v višjo prestavo (povezava bo brzinska!)

To so prednosti nove generacije brezžične tehnologije...

Našle smo način kako svojo MOBILNO IZKUŠNJO prestaviš v višjo prestavo (povezava bo brzinska!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Se tudi ti kdaj jeziš, med tem ko svajpaš po Instagramu, da vse deluje nekoliko počasi? Neverjetno kako hitro postanemo nemirni, če omrežje ne deluje gladko - tako zelo smo se navadili na brzinsko odzivnost!

Ampak ne skrbi, obstaja omrežje, ki bo zadovoljilo tvojo odvisnost po hitrosti!

Telemach je bil prvi od slovenskih operaterjev, ki je Slovenijo priklopil v gigabitno omrežje s pravo 5G izkušnjo, zdaj pa to mrežo pridno širijo po Sloveniji. Ker vemo, da bi tudi ti rada svojo mobilno napravo prestavila najvišjo prestavo, smo pogledale, kakšne so dejansko prednosti tega opevanega omrežja.

Kaj je 5G in kaj vse ti omogoča?

Peta generacija brezžične tehnologije navdušuje z višjimi hitrostmi, hitrejšo odzivnostjo in širšo pretočnostjo, da lahko več naprav na enkrat uživa maksimalno povezljivost.

Ta generacija mobilne spletne povezave prihaja štiri desetletja po vzpostavitvi prvega, 1G mobilnega omrežja, in po desetletju uživanja v omrežju 4G - ja, skrajni čas je že za nadgradnjo!

Vse, kar si do sedaj počela na svojem pametnem telefonu, boš na 5G omrežju lahko počela še hitreje. In bolj učinkovito!

5G obenem odpira možnost vstopa novih, doslej zgolj konceptih tehnologij – od pametnih očal do augmentirane (nadgrajene) resničnosti. No, pa tudi tvoje najljubše serije boš lahko preko 5G omrežja gledala v najvišji ločljivosti.

Obenem je 5G omrežje zelo verjetno ključni delček v implementaciji avtonomnih vozil, ki se zanašajo na hiter dostop do raznolikih podatkov. Podobno velja tudi za številne fitnes naprave, ki bodo lahko še bolj točno nadzorovale tvoje zdravje in se ustrezno odzivale na pridobljene podatke.

Zakaj ga potrebuješ?

Svet je postal mobilen. Vsako leto uporabniki mobilnih naprav srkamo več in več podatkov, sploh v zadnjih letih, ko pretočne video in avdio vsebine postajajo naši vsakdanji spremljevalci. 5G je zato nujen korak naprej, saj lažje upravlja tisočero naprav, ki istočasno črpajo velike količine podatkov.

Kje vse je na voljo?

Telemach uspešno nadaljuje vzpostavitev 5G omrežja, ki ga najdeš že po 13 večjih mestih po Sloveniji. V vseh teh mestih je 5G že na voljo, če se v to omrežje lahko poveže tvoj telefon. To pa še ni vse, s kombinacijo obstoječih LTE spektrov z novimi 3.500 in 700 Mhz Telemach že zagotavlja najširšo pokritost z gigabitnimi hitrostmi v Sloveniji.

Ampak, moji podatki!

Brez skrbi. Telemach razume, da ob tako čudovitih hitrostih človeka hitro zanese na še bolj dolgotrajno uživanje v mobilnih vsebinah. Zato so ustrezno nadgradili najbolj popularne pakete – v paketu VEČ je tako že na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ pa kar 80 GB prenosa podatkov, medtem ko je v paketu NAJVEČ količina prenosa podatkov že dalj časa neomejena. Da boš lahko mirne vesti uživala v vseh slasteh omrežja pete generacije!

 Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo