Naroči BREZPLAČNI vzorec revolucionarne kreme UNDO, ki dokazano pomlajuje vašo kožo že v 2-tednih

Na slovenski trg je prišla nova 24-urna krema UNDO, ki vsebuje patentirani UNDO kompleks, s katerim blokira delovanje angiotenzina II in tako ustavi razpadanje kolagenske mreže. Na ta način koža postane bolj mladostna, sijoča, gube pa so manj vidne.

23. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Učinkovitost kreme so potrdili na neodvisnem inštitutu za dermatološke raziskave Derma Consult GmbH v Bonnu v Nemčiji. Staranje kože je namreč naraven biološki proces, ki ga ne moremo ustaviti, lahko pa ga upočasnimo, če ukrepamo dovolj zgodaj. Nanj ne vpliva le postopno slabšanje fizioloških funkcij organizma, ampak tudi zunanji dejavniki, kot so stres, sončni žarki, onesnaženje, slaba prehrana, neprespanost, ki povzročijo razgradnjo kolagenskih niti v koži. Bolj natančno, ti dejavniki sprožijo delovanje molekule angiotenzin II, ki povzroči delovanje encima metaloproteinaze. Ta v dermisu deluje, kot da bi s škarjami rezal kolagenske niti in je glavni krivec za razgradnjo kolagena. Če bi torej ustavili delovanje molekule angiotenzina, bi ustavili delovanje metaloproteinaz in škodljivo uničevanje kolagena. Prav to pa omogoča najnovejša krema, saj vsebuje UNDO kompleks, ki zavira delovanje angiotenzina.

Naroči brezplačni vzorec TUKAJ!

UNDO

Njeno delovanje so testirali na neodvisnem inštitutu za dermatološke raziskave Derma Consult GmbH v Bonnu v Nemčiji, kjer so strokovnjaki kremo preizkušali na prostovoljcih, starih od 25 do 60 let. Zanimali so jih rezultati po štirih tednih uporabe, stanje kože pa so merili s posebnimi napravami, kot so mikro-kamere, ultrazvok, merilci kolagena v koži. Testi so pokazali, da se je pri kar 85 odstotkih ljudeh stanje kože izboljšalo na vseh desetih parametrih, ki so jih testirali, in sicer čvrstost, elastičnost in debelina kože, zaščita pred prostimi radikali, navlaženost, regeneracija, zaščitna funkcija kože,videz utrujenosti in globina ter volumen gub. Pri 9 parametrih od 10-ih pa se je pokazalo izboljšanje kože prav pri vseh testiranih. Študija je še pokazala, da so prvi rezultati vidni že po dveh tednih uporabe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri