Največji dobrodelni koncert v boju proti raku v Sloveniji

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, ki letos praznuje 25 let, s svojo komunikacijsko kampanjo krepi zavedanje o vrednosti življenja in spodbuja vztrajnost v vseh življenjskih preizkušnjah.

7. 11. 2011

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije pod častnim pokroviteljstvom ljubljanskega župana Zorana Jankovića, skupaj s Poslovnim sistemom Mercator organizira največji dobrodelni koncert v boju proti raku v Sloveniji. Društvo želi s koncertom Nešteto razlogov za življenje povezati in združiti pozitivno energijo velikega števila ljudi na enem mestu v podporo posameznikom, ki se borijo s to težko boleznijo.

Koncert bo v petek, 28. 10. 2011, v ljubljanski dvorani Stožice s pričetkom ob 20. uri.

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili številni znani glasbeniki in stand up komiki: Helena Blagne, Alenka Gotar,  Alya, Slavko Ivančič in Klapa Solinar, Vid Valič, Lucija Ćirović in mnogi drugi. Nastopili bodo tudi plesalci in pantomimiki IGEN. S pozdravom se bo v času dogodka oglasil tudi predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk. Program bosta povezovala Gorazd Dominko in Mojca Mavec.

Vstopnice so naprodaj že od 7,5 EUR dalje na vseh prodajnih mestih Eventima: Pošta Slovenije, Petrol, Mercator Hipermarketi itd. in na www.eventim.si. S koncertom zbrana sredstva bodo namenjena za izboljšanje pogojev bivanja in zdravljenja bolnikov z rakom na Onkološkem inštitutu Ljubljana.

Veselimo se srečanja z vami!