Največje brucovanje v Sloveniji: Prihaja Bruc 2011!

V sredo, 26. oktobra, se bo od 20. ure dalje na Gospodarskem razstavišču odvijalo največje brucovanje v Sloveniji.

12. 10. 2011

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) tudi letos organizira največje brucovanje v Sloveniji. Bruc 2011, ki bo v sredo, 26. oktobra, od 20. ure naprej na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Klemen Kristan, minister za obštudijske dejavnosti ŠOU v Ljubljani:

"V glavnem mestu se bodo v naslednjih tednih, mesecih zvrstili številni dogodki, ki bodo za študente prvih letnikov pomenili predvsem obeležitev začetka študija kot novega življenjskega obdobja. Eden izmed teh dogodkov manj formalne narave je že tradicionalno tudi Bruc, ki s svojimi dejavnostmi, kot so slavnostna zaprisega brucev, športne in zabavne igre, koncert, druženje, predstavlja predvsem simboličen vstop v študentsko življenje. ŠOU v Ljubljani vsako leto na začetku študijskega leta poleg mnogih aktivnosti informativne narave, tudi na tak način že dobro desetletje izreka dobrodošlico vsem brucem, pa tudi njihovim starejšim kolegom."

Tudi letos za vse glasbene okuse

Glasbeni program Bruca 2011 bo letos potekal na dveh odrih:

  • glavni oder (hala A2): Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, Zlatko in Optimisti, The Tide, Heretic, Can of bees.
  • elektronski oder (Kupola): Funkerman, Beltek, Mike Vale, Vibe tonight (Collegium clubbing), DJ Igla.


Obvezna slavnostna zaprisega za bruce na Brucu 2011 bo okoli polnoči na glavnem odru.

Bruci in ostali študentje se bodo lahko preizkusili tudi v različnih športnih in zabavnih igrah, ki sodijo na vsako pravo brucovanje, potekale pa bodo na ploščadi pred halo A2. Tam bo tudi info točka, kjer bodo lahko bruci dobili koristne informacije, ki jim bodo v pomoč pri nadaljnji študijski poti.

Vstopnice za Bruca 2011 so že v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Več informacij najdeš na Facebook strani Bruca 2011.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri