Najstniški 'bungee jumping' z ruskih streh postal youtube hit

Posnetek ruskih najstnikov, ki se pritrjeni zgolj na ‘bungee’ vrv drčajo po zasneženi strehi nevarno visoke zgradbe, je postal pravi spletni hit (a skupaj s svarilom: Ne počnite tega doma!!!).

Najstniški 'bungee jumping' z ruskih streh postal youtube hit (foto: shutterstock) shutterstock
14. 12. 2010

Na youtube posnetku se jasno vidi dekle, ki polzi dobre tri metre po zaledeneli strehi preden se prevrne prek roba visoke ruske zgradbe ...
Vse, kar dekle dejansko varuje pred smrtjo, je navadna ‘bungee’ elastika, ki jo varuje zgolj pred trčenjem s tlemi, ne pa tudi pred morebitnimi udarci pri vratolomnem nihanju na raztegljivi vrvi neposredno ob visoki zgradbi.

Posnetek, ki nosi pomenljiv naslov ‘Oh I'm sure this is perfectly safe’ (v prevodu: Oh, prepričana sem, da je to popolnoma varno), je podnaslovljen tudi z:

“Včasih si pač mora človek tudi sam najti kakšno zabavo. Npr. ‘bungee jumping’ s strehe razpadle ruske stanovanjske hiše.”

Med uporabniki Youtube se je pod filmčkom medtem razvnela tudi debata o tem, ali je filmček resničen ali ne, v vsakem primeru pa je groza večine ob morebitnem porajanju trenda nevarnih najstniških 'zabav' zagotovo pristna.  Se še spomnite youtube podob podobnih nevarnih najstniških ‘zabav’, ko so ti dejansko dobesedno skakali pod vlak?

Na primer ...

Več o nevarnem bungee jumpingu z ruskih streh tudi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri