Najcenejše počitnice najdeš na portalu GOhq.com!

Če tudi ti že sanjaš o dopustu, morju in oddihu, pa ne veš, kam bi se obrnila, da bi hitro in enostavno našla najboljšo in najugodnejšo ponudbo, imamo zate super novico!

19. 4. 2012

Na našem sveže prenovljenem turističnem portalu GOhq.com je zbranih kar 48 največjih slovenskih in svetovno priznanih turističnih agencij.

Tako lahko na enem mestu primerjaš največjo turistično ponudbo in resnično izbereš zase najboljšo in najcenejšo. Pred kratkim pa je portal GOhq.com zaživel v novi, modernejši podobi, ki ti iskanje še olajša.

Še enostavnejše iskanje s pomočjo Googlovega zemljevida

Največja nova pridobitev na portalu GOhq.com je Googlov zemljevid, s pomočjo katerega si lahko poiščeš destinacijo za dopust tudi takrat, ko ne poznaš imen krajev v državi, ki bi jo rada obiskala.

Zemljevid smo predelali tako, da je na njem trenutno okoli 35.000 destinacij po svetu (v kratkem jih bo več kot 50.000) in na vsaki izmed njih ima vsaj ena od 48ih agencij na portalu GOhq.com ponudbo.

Do ponudb lahko enostavno dostopaš kar preko zemljevida s klikom na izbrano destinacijo.

Tudi v samem iskalniku te čaka uporabna novost, in sicer napreden iskalnik, v katerem lahko s pomočjo dodatnih filtrov za kategorijo namestitve, storitev, število oseb, kraj odhoda itd ... prideš do še natančnejših rezultatov.

Oglej si najboljši turistični portal in si poišči svoje počitnice na GOhq.com!