Najboljši sosed vabi: Sodeluj pri soustvarjanju novega oglasa

Vključi domišljijo in izvirnost ter se pri tem zabavaj! Prispevaj k oblikovanju televizijskega oglasa. Za poslastico seveda najboljši dobijo nagrado.

11. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

Koraki ...

Med 10. in 30. oktobrom poteka nagradni natečaj Koraki, ki so ga v Mercatorju pripravili z željo, da v oblikovanje svoje podobe vključijo tudi kupce v Mercatorjevih trgovinah, saj so te s široko ponudbo praktično na vsakem koraku.

Kako do natečaja ...

Na natečaju lahko sodelujejo:

  • Vsi z domiselnimi idejami in
  • malce režiserske žilice.

S tem pa daje Mercator svojevrstno priložnost tistim, ki želijo soustvariti prvi televizijski oglas, ustvarjen v sodelovanju s prav vsemi, ki bodo znali svoje ideje pretvoriti v dober posnetek.

Natečaj Koraki poteka na spletni strani koraki.mercator.si, na Facebooku in v mobilni aplikaciji Mercator koraki za Android in iOS.

Ustvari svoj posnetek fizičnih korakov in jih objavi na katerikoli od naštetih vstopnih točk, zraven pa preveri še, kako so svoje korake predstavili in posneli drugi ustvarjalci.

Če ti žilica ne da miru, lahko ustvariš in naložiš tudi več posnetkov.  Med zmagovalnimi bo potencialno izbran po en posnetek od posameznega ustvarjalca.

In super nagrade!

Si se odločila za sodelovanje?

Za vse, ki želijo na natečaju sodelovati, so na spletni strani koraki.mercator.si objavljena tudi podrobnejša navodila, ki služijo kot vodilo pri snemanju kadrov korakov.

Pri snemanju po posameznem scenariju sodelujočim puščamo povsem proste roke, saj komaj čakamo, da pogledamo prispevke z veliko mero domišljije in izvirnosti,še posebej pa si želimo, da se ob nastajanju posnetkov izdatno zabavate.

V oglas, ki bo na televizijskih ekranih prvič predvajan v novembru, bodo vključeni najboljši posnetki, ki jih bo glede na primernost poteka scenarija izbrala strokovna žirija.

Za poslastico seveda najboljši dobijo tudi nagrado.

Natečaj tako ponuja možnost vsem z domiselnimi idejami in veseljem do ustvarjanja, da prispevajo k oblikovanju televizijskega oglasa in doprinesejo k oblikovanju nove podobe Mercatorja.

Podrobnejše informacije o natečaju in pogojih sodelovanja ter scenariji so na voljo na spletni strani koraki.mercator.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri