Najboljši sladoled jedo v Celju

Zmagovalec 2. slovenskega prvenstva Slovenije v izdelavi sladoleda je slaščičarna Rustika iz Celja. Drugo mesto je pripadalo jeseniški slaščičarni Metuljček, tretje pa sladoledarni Pingo iz Šentilja.

4. 3. 2012

Poleg njih so se v finale uvrstili še Kava bar Hamurabi in Kremko iz Maribora ter Sladka jama iz Celja.

Finaliste je ocenjevala petčlanska javna komisija, katere člani so bili Matjaž Turk, direktor Sejmov okusov, Damjan Babič, televizijski kuharski obraz, Almir Begič iz restavracije Solni cvet, Tomaž Vozelj, predsednik Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, in Urša Cvilak iz revije 5 zvezdic.

Prvenstvo je potekalo v okviru kulinaričnega sejma GASTexpo, ki je pred dnevi potekal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri