Najbolj vroči dvojec na naslovnici Men's Healtha

Naši zvezdniki očitno postajajo tako vroči, da si jih vse več zasluži krasiti naslovnice naših najbolj prestižnih revij. Po Alenu Kobilici in Juretu Koširju zdaj tudi domača lepota na kvadrat!

16. 10. 2006

Ne spreglej! Tako kot Špela Grošelj na prvi strani oktobrskega Cosmopolitana, bo naslovnica novembrskega Men's Healtha zdaj proslavila še naša najboljša športnika zadnjih let – Iztoka Čopa in Luko Špika.

Dva namesto enega!

To, da bosta tokratno naslovnico krasila kar dva moška namesto enega, je za mednarodno edicijo Men's Healtha svojevrsten precedens. Priljubljena revija za moške, ki izhaja v skoraj 50 državah, takšnega primera menda še ne pozna. Zagotovo je bila uredniška odločitev za to potezo lažja ob dejstvu, da tako kot fantje– četudi naskrivaj - radi prelistajo vaš Cosmopolitan, si prave Cosmopolitanke še toliko raje spočijemo oči na zares postavnih fantih. In če sta na naslovnici dva namesto enega, je veselje lahko le dvojno!

V sliki in besedi!

Naša zlata olimpijca in večkratna svetovna prvaka sta našla svoje mesto tudi v vsebinskem delu revije kot svetovni Men's Healthov fenomen. In to bo zagotovo branje, ki veliko obljublja!

Ko bo torej v petek, 20. oktobra, luč sveta ugledala čisto nova številka slovenskega Men's Healtha, ga torej zares ne gre spregledati!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri