Najbolj spektakularen irski plesni šov v Križankah

Svetovna turneja najbolj spektakularnega irskega plesnega šova s svetovnimi prvaki stepa se bo septembra ustavila tudi v ljubljanskih Križankah.

7. 7. 2011

Z več kot 2.500 predstavami po svetu je Magic of the Dance videlo že več kot 3 milijone ljudi.

Skozi desetletje svojega delovanja je gostovala v Londonu, Dublinu, Parizu, Berlinu, Moskvi, Lizboni, Madridu, Dunaju, Barceloni, Oslu, Riu de Janeiru, Torontu in tudi – v Ljubljani. Sedaj po desetih letih pa predstava ponovno prihaja k nam z novo koreografijo, novimi kostumi in specialnimi efekti.

Pri nas bo gostovala kar dva dni – v soboto, 17. septembra in v nedeljo, 18. septembra 2011, v ljubljanskih Križankah ob 20. uri.

Magic of the Dance je fascinantna glasbeno plesna predstava, ki irski plesni fenomen popelje v nove višave z novo koreografijo in eksplozivnimi specialnimi efekti. Ples v tej predstavi je tako silovit, da bodo obiskovalci lahko prvič doslej priča, kako plesalcu od silovitih udarcev zagorijo plesni čevlji kar na odru!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri