Naj namigi za nov začetek

Naj gre za novo življenje brez cigaret, selitev v drugo mesto ali pa vrnitev k samskemu življenju – te strategije ti pomagajo maksimalno izkoristiti nove priložnosti.

2. 1. 2010

Spravi občutke na plan

Vsaka vrsta spremembe prikliče zelo različna čustva – lepa, žalostna, boječa … To je zelo pomemben del procesa. Čustva vzemi dovolj resno in jim daj tudi dovolj prostora. To pomeni: smej se, ko ti prija, in jokaj, ko opaziš, da želijo solze na dan. Toda nikar se ne pogrezni v žalost. Jutri je nov dan!

Prepoznaj želje

Jasno je, da si želiš sprememb, saj si že naredila prvi korak. Zdaj je najboljši čas, da si prisluhneš. Kaj pride zdaj? Kako boš živela? Povedano slikovito: kako si boš uredila 'prostor', ki se ti odpira?

Vzemi si čas

Jasni odnosi sem, jasni odnosi tja – z novim začetkom vedno pridejo tudi odprta vprašanja. Ne zahtevaj preveč od sebe, nekatere novosti potrebujejo čas. Privošči si ga.

Poišči podporo

Iskanje rešitev, organizacija, iskanje ravnovesja – vse to je lahko tudi zabavno. Toda včasih tudi težko. V takšnih trenutkih je dobro, če se lahko s kom pogovoriš. Po eni strani zato, da razbremeniš dušo, po drugi pa, da si deležna določenih spodbud. Kdor ni neposredno udeležen, ima pogosto povsem drugačen pogled!

Bodi dobra sama s seboj

Tako čudovito je začeti z nečim novim, a hkrati to zahteva veliko energije. Pomembno je, da si vzameš čas za razvajanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri