Naj bo veselo s stilom

Ker imaš kakšen veseli december gotovo že za seboj, dobro veš, da je s prijatelji in bližnjimi mogoče nazdraviti na tisoč in en način. Vprašanje pa je, katerega od njih se boš najraje spominjala!

11. 12. 2008

Potem, ko boš izkusila gnečo družabnega decembra na kakšnem od javnih mest, kjer boš ob nazdravljanju s kuhanim vinom in pivom v plastičnih kozarčkih pogrešala pravi zven zdravljice, se ti bo kmalu zahotelo bistveno bolj veselega in zabavnega trkanja. Trkanja brez ozeblih prstov in ... s stilom!

Glamur v kozarcu

Zakaj ne bi vsem tistim, ki jih imaš najraje, ponudila kaj bolj prefinjenega? Namesto klasičnega vina ali vrča piva, lahko svoje svoje prijatelje navdušiš z okusnim in kreativnim presenečenjem, njega pa šarmiraš s svojim občutkom za stil in eleganco hkrati.

Zato enostavno ne moreš zgrešiti, če za takšne priložnosti izbereš znamko MARTINI® - sinonim prestiža, šarma in elegance. Ali z drugimi besedami, glamur v kozarcu.

Stvar dobrega okusa

In dobro veš, da imena, kot so Dry, Bianco, Rosso ali Rosato niso le imena - sicer naravnih, osvežilnih in nadvse poživljajočih – pijač, čeravno zares edinstvenega okusa, temveč so to predvsem nepogrešljivi spremljevalci prav vsake zabave na nivoju.

Gre namreč za pijače, ki poleg stila in elegance nudijo veliko več.

Od enostavnega serviranja z ledom do čutnega mešanja s sadnimi sokovi ali mineralno vodo, v kombinaciji z dodatki raznih začimb, zelišč in sadežev, nudijo tudi številne možnosti kombinacij - izbira pa je na koncu koncev samo tvoja!

Veseljačenje s stilom

Odloži torej nerodni pivski vrček in dolgočasni vinski kozarece in raje poprimi za vzenmirljivi 'tumbler', 'highball' ali pa posebni 'martini kozarec' (Y). In da boš vedela, kako se zadevi streže, obišči še spletno stran giorgiomartini.si, kjer te čakajo fantastični recepti za pripravo posebnih pijač za prav posebne dni – pijač MARTINI®.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Oglasno sporočilo