Nagrajenke našega mini Lush izziva

Ko boš želel ali želela podariti nekaj posebnega, inovativnega, dišečega in navsezadnje tudi uporabnega za kakšnega od posebnih dni, ki so namenjeni tvoji najboljši prijateljici, sestri, mami ali babici, lahko Lush kaj lahko postane tvoja odrešilna bilka.

19. 3. 2012

Podariš jim lahko dišeče presenečenje in jih razvajaš z omamnimi dišavami.

Več o čudovitih izdelkov je izdelan z vrhunskimi sestavinami in eteričnimi olji, ki niso testirane na živalih, brez konzervansov in embalaže - torej izdelki niso prijazni le do nas, ampak tudi do Matere Zemlje, si lahko prebereš na povezavi Lush z dišečimi novostmi za dan žena in materinski dan.

Naše Lush srečnice!

Med vsemi sodelujočimi v mini Lush izzivu, v katerem smo želeli, da nam pošljete kratko impresijo o najljubši ženski v vašem življenju, so nas najbolj navdušile naslednje štiri (in zanimivo: vse so pisale o svoji mami, Lusheva darila pa bodo prišla očitno kot nalašč za materinski dan):

  • Irena G. iz Iga

Najljubša ženska v mojem življenju je seveda moja mama, ki je z mano od prvega dne življenja in se tako skupaj učiva, kaj v življenju je prav in kaj ne, kaj lepo in kaj slabo- malo ona od mene, več jaz od nje. Brez nepotrebnih besed ve, kdaj kakšen trenutek  mojem življenju ni najlepši ali začuti mojo napetost pred približajočimi se študijskimi izpiti, ko pa je čas za veselje, se iskreno veseli z mano. Pozna okus moje najljubše kave, najljubšo barvo mojih copat in še vedno zna osrečiti otroka v meni s kakšno čokoladico. Najboljša je! :)

  • Andreja P. iz Maribora

Najljubša ženska v mojem življenju je moja mami. In to za to, ker ji lahko zaupam in ona zaupa meni, druga brez druge ne morema skozi dan. Če že se ne vidima potem se slišima. To me osreči in imam jo najrajši ker je ena in edina moja mami, ki mi vedno stoji ob strani. Mi je vzgled, saj je dokazala, da se iz izkušenj učim in jih nikoli ne ponovimo da sem dovolj močna da zmorem vse, če si to res želim. preprosto rada jo imam :)

  • Ines K. iz Ljubečne

Kdo s poljubčkom sladkim, zjutraj me zbudi?
Kdo mi skuha kavo, kruhek nadrobi?
Kdo zašije hlačke, zlika srajčico?
Kdo ves dan se trudi, da mi je lepo?
Kdo zvečer me spravi, v toplo posteljo?
Kdo me potolaži, če mi je hudo?
To je moja ljuba, draga mamica.
Želje vse izpolni, rada me ima ...
=) Najljubša ženska v mojem življenju:)

  • Saška D. iz Ljubljane

Najljubša ženska v mojem življenju je ženska, ki me od vseh najboljše pozna. Je tudi ženska, ki jo pokličem kot prvo, ko imam dobre novice, in h kateri se najprej zatečem po nasvet, ko sem v stiski ali se mi zgodi kaj slabega. To je moja mama, ki je vsekakor najljubša ženska v mojem življenju.

Našim tokratnim Lushevim nagrajenkam tudi čestitamo ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri