Nagrajenke male poletne nagradne igre

Obljubljali smo osem nagradnih paketov, ker pa je bil odziv na našo nagradno igro izjemen, smo nekako uspeli pripraviti še pet paketov ekstra.

26. 8. 2009

Nagrajenci male poletne nagradne igrice (in tukaj link za tiste, ki so jo spregledali), so tako postali:

 • Katarina Ivanšek iz Dobrove
 • Mateja Jaklič iz Velikih Lašč
 • Petra Horvat iz Črenšovcev
 • Mirita Oberstar iz Kočevja
 • Valerija Simončič iz Šmarjeških Toplic
 • Vojka Flego iz Ljubljane
 • Božica Vlah iz Ljubljane
 • Dagmar Ceket iz Dobravelj
 • Katja Breznik iz Radelj ob Dravi
 • Simona Česen iz Naklega
 • Ksenija Pangos iz Komena
 • Sandra Mertik iz Odrancev
 • Anže Rogelj iz Kranja

Svoje večje ali manjše nagradne pakete prejmete enkrat v naslednjih dneh po pošti.

V branje so jih dobili vsi

Vsa mnenja, pripombe, povhale, pa tudi kar kakšna kritika, ki so prispele v naš nagradni poštni predal, smo naknadno zbrali in jih na izrecno prošnjo nekaterih članov internetnega oddelka kot tudi uredništva revije Cosmopolitan preposlali v branje. Karkoli ste torej že poslale (in poslali) v upanju na morebitno nagrado, zato zagotovo ni bilo preslišano.

Sicer pa, večina od slabih sto - ne, res vas ni bilo malo ;) – mnenj, predlogov, pohval in kritik na račun spletnega portala (večina je pod drobnogled posledično vzela tudi revijo Cosmopolitan) ni skrivala navdušenja, kar nas jasno veseli, smo pa precej resno vzeli tudi (vse po vrsti konstruktivne) kritike in predloge.

Recesije (nagradnih iger) je konec!

Med drugim vas je kar nekaj potožilo, da v zadnjem času pogrešate več nagradnih iger. Suša nagradnih iger je sicer za ležerne poletne mesece precej običajna, glede na to, da gre ‘sezona kislih kumaric’ počasi le h koncu, pa lahko pričakujete, da se bo frekvenca nagradnih iger iz tedna v teden večala.

Pripravile ste nam tudi kar nekaj presenečenj, predvsem zato, ker smo dobili občutek, da naš portal poznate bolje kot lasten žep. Vse ste opazile! Da že nekaj časa nismo osvežili testa na naši uvodni strani, da se v rubriki Zgoraj brez že dolgo ni objavila nova serija goloprsih mladcev (p.s. razlog za opustitev osveževanja spletne rubrike je vezana predvsem na spremembo rubrike v reviji), da nam občasno zašepata rubriki lepota in moda ... In ker ste tako zelo pozorne na vsako, tudi najmanjšo spremembo (ali nespremembo) na portalu, nam verjetno niti ni treba poudarjati, da se je na teh področjih v teh dneh že zgodil premik (kjer se še ni, pa se v kratkem bo ;) Tako da, četudi se morda nisi našla ali našel med nagrajenci, vedi, da tvoje mnenje tokrat še kako šteje.

Pohvale, pripombe in kritike

Izbrali in deloma skrajšali smo jih le nekaj!

Saj bi najraje objavili kar vse, a bi bil ta prispevek občutno predolg za objavo na spletu. Ker, saj veš: za večino obiskovalcev spletnih portalov je pač značilno, da imajo rajši kratke prispevke (in verjemi, da smo že do tega trenutka izgubili vsaj 70 odstotkov tistih, ki so na to novico v prvi vrsti sploh kliknili).

Če tvojo pozornost torej še imamo, te bo gotovo zanimalo nekaj (boš videla, da tudi zelo iskrenih) mnenj obiskovalcev našega portala ...

 • "Moj jutranji ritual: velika skodelica zelenega čaja, polnozrnata žemljica in novičke na cosmo portalu.. Delovni dan tako začnem brez stresa in umirjeno, predvsem pa lažje počakam na novo številko v kiosku … Kaj mi je všeč? Predvsem kratke novičke in nasveti, seveda nagradne igre (no saj vidite, da redno pošiljam J) ter način pisanja. Bere se, kot da mi to pripoveduje prijateljica, a še vseeno ne na tisti vsiljiv način, kot ga imajo revije za teenagerje. Všeč mi je tudi, da vsebino dopolnjujete čez cel dan, tako večkrat med delom naredim kratko pavzo, preberem članek ali dva in se vrnem k delu (tako se sprostim in še nikogar ne motim v pisarni J)" Nina L.
 • “... priznam, da sicer raje vzamem v roke revijo, ker je bolj priročna, ampak kljub temu, pogosto zaidem tudi na portal. Kdo pa se lahko upre temu (kljub temu, da ima ogromno dela), da na vsake toliko časa še malo pokuka na ‘spletni cosmo’.Od vseh tem mi je najbolj všeč rubrika Lepota, saj tako kot večina deklet, tudi sama rada poskrbim za svoj lep izgled kolikor je le možno. Vedno, ko rabim kakšen nasvet, se najprej obrnem na revijo ali pa na spletni portal, kar je seveda še hitreje, da najdem tisto kart iščem. In Cosmo portal ima zmeraj vse tisto kar rabim v tistem trenutku.” Urša M.
 • “Cosmopolitan seveda z zanimanjem prelistam, oz. preklikam, saj sem pretežno spletna navdušenka. Kupim ga le občasno (če je kaka ‘udarna’ tema). Sicer pa tudi letni čas vpliva na moje tovrstno preživljanje prostega časa, pozimi je tega več, poleti pa, no ja, dopusti in podobno ... Moje sporočilo - kar pogumno dalje, čisto v redu delate!” Mateja O.
 • ”Nad cosmo portalom sem preprosto navdušena. Prva stvar ki jo vedno naredim ko prižgem računalnik je, da odtipkam www.cosmopolitan.si in pregledam vse nove članke, jih preberem, nato preberem vse, kar je novega na forumu ... skratka sem več kot zadovoljna :D, pa tudi sama zase vem, da sem zelo neučakana, tako da sem zelo vesela, ker redno dodajate nove članke in teme ... res vsee pohvaleee :D:D “ Maša V.
 • ”Sem vaša stalna spletna navdušenka. Za vas imam same pohvale in manjšo kritiko. Vaši članki na spletu & reviji Cosmopolitan so fenomenalni, zanimivi, nori, iskrivi, privlačni in vsekakor zelo zabavni. Najraje si pogledam ‘arhiv člankov’: moški, seks&razmerja ter forum. Vedno se zelo zabavam ob branju takšnih ter podobnih člankov (v družbi s fantom se še posebaj zelo zabavava). Samo ena stvar je, ki jo pri vas pogrešam je ta, da ponujate premalo nagradnih igric. Menim, da bi vaše spletne navdušence in navdušenke to še bolj pritegnilo k obisku vaše spletne strani, hkrati pa bi se zabavali ob reševanju nagradnih igric. Meni je reševanje takšnih igric in kvizov v veselje in zadovoljstvo! Skratka najboljši ste!” Mateja J.
 • ”Cosmo portal je meni super všeč, največkrat berem kake članke (povezane s seksom:)) pa na forumu tudi sodelujem. Fino je, ker mate sorodne članke med sabo povezane in potem samo klikam in berem. Včasih, ko se učim, mam namesto čik pavze Cosmo pavzo :D ki preraste v Cosmo uro ali dve :D Nobenih pripomb nimam, samo glede tega, kako hitro lahko postaneš odvisen od vašega roza Cosmo kraljestva.” Ana S.
 • “Moje menje: ste najboljši modni in life style portal! Naj tak tudi ostane!« Eva M.
 • “Sem samo spletna navdušenka, revijo si kupim vsake toliko časa, drugače pa vas redno spremljam na spletu. Glede na to, da sem študentka podjetništva, rada prebiram vaše članke v rubriki Kariera. Predvsem so mi všeč članki, kako prihraniti, kako se obnašati na delovnem mestu, finančni načrt in podobno.V sami reviji in pa predvsem na spletu, pa bi lahko imeli kaj več tutorialov, kako si narediti tako in tako frizuro ali pa kako si kreativno namazati nohte ali pa mogoče kako iz stare ponošene majice narediti odštekano in modno majico :-)” Vojka F.
 • “Sem mama najstnice, ki redno kupuje vašo revijo, sama pa rada preberem kaj na vašem spletnem portalu. Vse je odlično, priporočam pa vam, da napišete kaj več tudi o negi, zdravju, kako varovati zdravje, kako se naličiti. Predvsem pogrešam praktični vidik revije, ki bi mladim dekletom pomagal, kot nekakšen priročnik z nasveti, ki se ne dotikajo zgolj fantov, moških temveč tudi njih samih. Mogoče bi morali razvijati tudi drugo plat revije, kjer se ne bi stalno govorilo o tem, kako začarati moškega, kaj njemu skuhati, kako ga presenetiti ... Ne razumite me narobe! Revija je odlična, vendar vse pogosteje poslušam kritike na njen račun, češ da je napisana zato, da nauči ženske, da je moški tisti okoli katerega se svet vrti.” Božica V.
 • “Menim, da je portal nekaj najboljšega, kar ste lahko naredili, saj lahko sledim novičkam tudi iz tujine kjer si na žalost ne morem kupiti cosmota. Sem redna obiskovalka strani in zelo mi je všeč, da lahko na njej najdem veliko zanimivih stvari. Že velikokrat se mi je zgodilo, da me je nekaj zanimalo o tej stvari in ravno takrat je prišel članek točno o tej temi!” Larisa L.
 • "Obožujem e-Cosmo novice, ki me opozorijo na top novice, in ne le modne, temveč z vseh področij, vedno pa me potem odnesejo na ostale zanimivosti na vaši strani, s katerimi si krajšam čas in pridobivam nove ideje :)" Katja I.
 • “Nora na Cosmo! =)” Klara Z.
 • “Lahko napišem, da me vsak dan znova pritegnete, ker imate zanimive članke o življenju nasploh, tako o ljubezni, zdravju, modi...in nasploh vsega. Predvsem me veseli to, da se na Vaši strani ne najde teh tričev tračev. Vse je zbrano na enem mestu, kratko in jedernato.Vaši članki so preprosto in enostavno napisani tako, da jih lahko razume prav vsak.” Ksenija P.

 • “Pozdravljeni, odkar sem pred leti prisla na forum zgolj iz radovednosti, sem se zmeraj redna obiskovalka spletnega foruma. Z leti in zaupanjem ostalih administratorjev/aministratork sem si pridobila tudi naziv administratorke (Sunshine'). Tovrstno delo me zelo veseli in po najboljših močeh se trudim, da naše delo pripomore še k večjemu in boljšemu zadovoljstvu vseh na forumu. Vsako leto so na forumu redne obiskovalke in obiskovlci mlajši, vendar je veliko informacij, ki so tudi za njih koristne in zanimive. Me/mi pa se trudimo, da zadovoljimo in umirimo strasti.” Tanja K.
 • “Na revijo nisem naročen, sem pa zelo navdušen nad spletnim forumom, sploh zaradi dobrega dela administratork. Na spletno mesto prihajam tako na forum kot tudi po koristne informacije iz arhiva člankov in novic. Ker že nekaj let obiskujem forum, sem opazil, da se je spremenil, vendar to pripisujem temu, da se je starost obiskovalcev in obiskovalk veliko nižja kot pred leti, vendar je forumn prilagodljiv, tudi delo administratork je zelo pohvalno. Nagradne igre pa vedno več kot dobrodosle. :) Le tako najprej.” Saša T.
 • “Zelo rada prebiram vaše članke, saj so mi zelo všeč. Rada rešujem tudi cosmo teste. Skoraj vsak mesec si kupim tudi vašo revijo, drugače pa sem naročena tudi na e-poštne cosmo novice. Rada bi povedala, da odkar prebiram Cosmopolitan, se mi je žiljenje spremenilo, če imam kakšen problem hitro pobrskam po reviji ali po internetni strani in najdem nasvet kako ta problem rešiti in se soočiti z njim.” Tjaša C.
 • “Dragi moj Cosmo portal! Kratko in jedernato: OBOŽUJEM TE! Ne samo, da vsak dan vedno komaj čakam s kakšnimi novimi ter zanimivimi članki me boš presenetil in kaj se novega dogaja na forumu, vedno tudi poskrbiš, da te vsak mesec z veseljem kupim in to se mi je z zadnjo številko še posebej izplačalo, saj sva jaz in moj Miha zadela vsak po dve vstopnici za tvojo fantastično organizirano Cosmo premiero v ljubljanskem Koloseju, tako da sva z veseljem zraven povabila še mojo sestrično in njenega super fanta in tudi tam sem pod sedežem našla luštkano črno Remington majčko, da vseh ostalih nagrad, ki sem jih že dobila oziroma smo jih dobili vsi domači iz našega domačega naslova na portalu sploh ne omenjam, ker bi napisala cel spisek. To le še bolj potrjuje, kar vsi govorijo okoli mene: da sem dobesedno rojena pod srečno zvezdo, saj imam resnično neverjetno visok odstotek dobitkov v sodelujočih igrah in upam, da bo tudi tokrat sreča na moji strani.” Mateja N.
 • ”Cosmopolitan je revija katero prebiram že nekaj let skupaj s fantom. Prav se mi zdi, da nekatere teme obdelava skupaj. Revija je ravno prav razvedrilna, resna in navihana. No, to zadnje mi je najbolj všeč. Razkrivate vse skrivnosti, trike... in to je tisto kar nas najbolj zanima. Ob takšnem hitrem tempu življenja je odlično, če najdeš vse odgovore na vprašanja na enem mestu ... in s COSMOPOLITANOM to uspeva. Meni že !!!” Jasna D.
 • “... sem spletna obsedenka in vsako jutro obvezno preberem spletne casopise in revije. Seveda je na prvem mestu cosmo ... tako je bolj zanimivo, ko lahko vsak dan prebeš članek ali dva. Članki so zakon ... super ste ni kaj ... pohvale!! p.s.:samo še astrologinjo prepričajte, da odgovori na moja vprasanja haha “ Anita O.
 • “Cosmo portal mi je zelo všeč še posebaj Astro in modni kotiček, saj sem ‘mahnjena’ na horoskop :D” Gordana D.
 • ”Hey!:) sem ena od velikih fenic vašega cosmo portala. Vedno se najde zanimiva tema na forumu, kjer se da debatirati. Za vsako žensko se najde na portalu pameten in koristen nasvet, pa če je samska ali srečno odana. Za vsako dušo se najde beseda, ki ti vlije pogum in ti pomaga pri samozavesti. Cosmo, se kr tako pogumno naprej!!!« Mateja K.
 • "Ja, četudi kot moški predstavnik, no ja, tudi to se zgodi, priznam in se kesam, ker tudi sam obiščem vašo stran. In ker mi to ni dovolj, pregledam tudi trdo izdajo, no ja, časopisno izdajo Cosmopolitana. Saj so notri vaše skrivnosti, do katerih bi se sam bolj težko dokopal, si pač ženske več zaupate med sabo, a ne. In seveda so notri tudi moške skrivnosti, in tako lahko tudi sam vidim, v kateri del lestivice se uvrščam. Skratka, ne morem pomagat, ker ne znam ostat le pri par besedah. Seveda lahko le pohvalim vse skupaj in vsebino in ekipo in izgled strani in izgled revije in .... Pač boste imeli še enega zvestega več, pa četudi le moškega.” Iztok M.
 • “Lep pozdrav s sončnega dopusta. Kljub temu, da me službene obveznosti avgusta ne obremenjujejo, vsak dan odprem računalnik in pokukam na nekaj najljubših spletnih strani in COSMO PORTAL je ena od Top 3 :). Super so nasveti za preživljanje vročih dni (in vročih noči :)), med modo se tudi kaj najde, cosmo teste rešujem sproti, krasno pa je, da imate tudi povezavo do spletne strani bodi aktivna, da ne pozabimo, da je treba vsak dan nekaj storiti - zase!. Vsak mesec tudi komaj čakam Cosmo v trgovini in vedno mi zadiši vonj sveže tiskanega papirja - kakor sveže žemljice za dobro jutro in velika skodela bele kave. Namenite še kakšno stran več rubriki cosmo vikend s predlogi za krasne in popolne konce tedna, pa boste zakon.” Valentina G.
 • “... odkar me je pred približno štirimi leti sošolka povabila na Cosmopolitan.si, redko mine dan, da ga ne bi obiskala. Najprej prečekiram nove članke, potem se posvetim forumu in novim objavam. Forum mi je sploh zelo všeč, ker je toliko debat o vsemu, da zmerm najdem kaj koristnega zase, če ne, pa vprašam. Tudi humorja ne manjka, rada rešujem tudi kvize. Če se kaj zatakne, pišem na portal, pa je. Ni, da ni :) Nimam pripomb, kar tako naprej!” Marinka D.
 • “Pri Vašem spletnem portalu, prav tako pa tudi reviji, me najbolj navdušuje raznolikost vsebin, ki pokrivajo vsa področja ženskih splošnih interesov. Meni najljubše so strani o modi in trendih, o knjigah in o tem, kaj početi v naslednjih dneh. Že samo pogled na pisane strani z odličnim izborom slikovnega gradiva je dovolj, da se znebim morebitne slabe volje, ali pa dobro še izboljšam.” Jasmina K.
 • “Cosmo portal je ena od spletnih strani, ki jih vsak dan pregledam. Zelo všeč so mi članki o lepoti in zdravju, rada pa pobrskam tudi po arhivu za kakim zanimivim člankom. Občasno obiščem forum, kjer se najdejo odprte zelo zanimive teme o vsem mogočem. Cosmo portal mi je všeč, ker je lepo urejen, pobrskaš lahko za sorodnimi temami, urejen je po temah. Sem tudi cosmo naročnica, ker je cosmo najboljša revija na svetu! Trenutno se ne spomnim ničesar, kar bi pogrešala na portalu ali v reviji, ker je zajeto vse kar cosmo punce zanima :)” Tina P.
 • “Evo pa tudi če sem fant, verjetno lahko sodelujem, saj tudi sam obiskujem ta portal. Lahko rečem le, da je vse super - vse teme. Najbolj me seveda zanimajo članki na temo zdravje , poleg tega pa izvem veliko zanimivega tudi v člankih o ljubezenskih razmerjih in podobno. Ja, iz foruma pa lahko izvem veliko, kakšno je žensko razmišljanje in mnenje glede moških. Naročnik revije ravno nisem , si jo pa kdaj sposodim od sošolk in si kaj preberem.” Anže R.
 • “Cosmopolitan portal obiskujem večkrat na teden, ponavadi preletim članke na prvi strani. Sem zgolj spletna navdušenka, vendar me je portal že večkrat prepričal v nakup revije.” Hana Š.

 • “Cosmo portal spremljam vsak dan. Všeč so mi vaši članki, res mislim da ste super punce, da znate tudi velik problem predstaviti v tako pozitivni luči. Pri portalu me moti le to, da so članki, ki so objavljeni le na spletu, dokaj kratki. Všeč mi pa je, da je spletu vsak dan nekaj novega, tako da mi v službi, ki jo opravljam čez poletje, nikoli ne zmanjka "dela":)” Katarina H.

In vse to niti niso bila vsa prispela mnenja. Tudi zato nam je bilo toliko bolj hudo, ker naš tokratni nagradni arzenal ni premogel več kot 13 nagradnih paketov, saj bi si prav vsi, ki ste sodelovali, zaslužili prav takšno, pa naj bo še tako majhno pozornost.

Hvala vsem, ki ste sodelovali!

Spletni cosmo ;)