Nagrajenci naše male liste srčnih želja!

Najbolj praznične dneve minulega meseca je spletni Cosmopolitan gostil prav posebno aplikacijo Listo želja.

Nagrajenci naše male liste srčnih želja! (foto: shutterstock) shutterstock
9. 1. 2013

Vse, ki ste aplikacijo preizkusile, se boste verjetno strinjale z nami, da so časi, ko smo svoje srčne želje pisali s svinčnikom in na papir, zdaj zares za vedno mimo.

In kot smo obljubili, smo med na desetinami spletnih uporabnikov, ki so liste srčnih želja tudi dejansko ustvarili po naši virtualni predlogi, izžrebali štiri, ki jih bomo v teh dneh presenetili in razveselili z zares čudovitimi nagradami.

Največ sreče pri žrebu so imeli:

  • Alch, ki prejme nagrado s.Oliver

s.Oliver ob tej priliki podarja zares čudovito darilo: žensko ročno uro s.Oliver (cena: 39,95€) v čudoviti rožnati barvi.

Še nekaj podatkov o ročni uri s.Oliver, ki jo lahko občuduješ tudi v naši fotogaleriji: pašček je iz silikona, vrsta ure: Quartz analogna, velikost: 40mm, vodotesnost: 50m.

  • shemaine002, ki prejme nagrado Ekolife

Izdelkov Ekolife sodelujoči v našem malem nagradnem izzivu Lista želja zagotovo niso zgrešili med predlogi, ki jih je bilo na Listo mogoče uvrstiti neposredno.

Nagrajenka bo prejela Ekolife darilni paket, ki je bil med drugim uvrščen tudi med darilne predloge Liste želja. V darilnem paketu bo tako našla vse, kar potrebuje za pripravo zares okusne in zdrave solate, ki ji bo vedno znova dala dodatnega delovnega zagona: 100% biološko hladno stiskano konopljino olje (250 ml), kis iz divjega granatnega jabolka (250 ml) in Chia semena (170g).

  • evita, ki prejme nagrado Moja kozmetika

Spletna trgovina Moja kozmetika podarja: GOLDEN VINTAGE CANDLELIGHT puder v kamnu.

Svilnat, rahklo svetleč Candlelight Powder ustvari popolno polt. Mehek puder z bisernimi delci, na obrazu ustvarijo delikaten in čuten sijaj v vsakem soju luči ali na naravni svetlobi. Puder ima izredno svilnato mehko teksturo in ob nanosu občutite, kot bi po koži drseli s peresom. Vašo kožo obogati z nežnim sijajem in ga lahko uporabite tudi kot osvetljevalec. Vsebuje minerale, kot so cink, silicij in mico, ki negujejo kožo in je zato primeren za vsak tip kože. Ne vsebuje eteričnih olj in parabenov.

  • anči, ki je postala nagrajenka Interexporta

Interexport bo naši tokratni srečnici poslal enega od darilnih predlogov, s katerimi smo te prav tako izdatno mamili k izpolnjevanju lastne Liste želja.

Med darilnimi predlogi so se tako znašli: Eveline BB krema, ravnalec las Bellissima Absolute in kodralnik Multi Curl.

Vsem nagrajenkam čestitamo!

Nagrajenke še naprošamo, da so v teh dneh pozorne na našo spletno pošto.