Nagradno: Večerja z zvezdnikoma

Te zanima, če si morda ti ena od dveh srečnic, ki bosta povabljeni na večerjo z Maticem Osovnikarjem in Rokom Predaničem?

29. 8. 2008

Znani sta nagrajenki, ki sta imeli srečo pri žrebu in bosta odšli na okusno večerjo v ljubljansko restavracijo Angel z Maticem Osovnikarjem in Rokom Predaničem.

Priložnost

Nagradni zmenek z enim od športnikov sta si nagrajenki prislužili s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in s tem dobili enkratno priložnost, da izvesta prav vse podrobnosti o njunih življenjih.

Na večerjo z Maticem Osovnikarjem bo šla:

  • Lejla Velagić iz Ljubljane, ki je pravilno odgovorila, da Matic končuje študij stomatologije.

Na večerjo z Rokom Predaničem bo šla:

  • Nina Štrancar iz Ajdovščine, ki je pravilno odgovorila, da je Rok na evropskem prvenstvu v atletiki v Münchnu na 100 metrov dosegel 9. mesto in na 4x100 metrov - 11. mesto.

Reportaža

Obe nagrajenki bosta o točnem datumu srečanja obveščeni po telefonu, ti pa spremljaj Cosmopolitanovo spletno stran, na kateri bomo objavili fotoreportažo in video njihovega srečanja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri