Nagradno: Preizkusi se kot igralka!

Znana je nagrajenka, ki ji bo dramska šola Barice Blenkuš omogočila brezplačno udeležbo na dvotedenskem spoznavnem seminarju.

21. 9. 2009

S pravilnim odgovorom in nekaj malega sreče bodo iz dramske šole kontaktirali našo novo nagrajenko:

  • Tejo Rot iz Ljubljane
Čestitamo!

Preizkusi še ti!

Četudi nisi naša nagrajenka, pa si vseeno želiš za začetek vsaj poizkusiti, ali bi se v igralski šoli dobro počutila, se lahko proti plačilu tudi sama pridružiš dvotedenskemu spoznavnemu seminarju.

V tem času boš v 6 srečanjih lahko intenzivno spoznala metodiko učenja dramske igre, pedagoge dramske igre in se seznanila s skupino ljudi, s katerimi se boš, če boš hotela, nato srečevala še naprej, vsak teden in to do konca šolskega leta. Šele po tej, prvi 'testni vožnji', se lahko vpišeš tudi za celo šolsko leto.

Spoznavni seminar bo potekal v drugi polovici septembra v prostorih šole, na Rozmanovi 12, v Ljubljani. Več informacij o spoznavnem seminarju je dostopnih preko e-naslova: info@dsbb.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri