Nagradno: osvoji 40 evrov za čarobne praznike

Deli z nami svoj nakupovalni seznam za praznični čas in osvoji brezstično Mastercard® kartico napolnjeno s 40 evri.

28. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Povej nam kaj se je letos uvrstilo na tvoj praznični nakupovalni seznam, s čim si ali pa še boš presenetila svoje najdražje in kako boš razvajala sebe.

In kako plačuješ z brezstično Mastercard® kartico?

Plačilo se opravi tako, da le približaž Mastercard brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa zamudno iskanje pravega zneska v gotovini.

Praznuj z Mastercard brezstično kartico

Tudi izdelki, ki so jih boš vpisala v spodnji nakupovalni seznam so lahko le dotik stran. Plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro je hitro, varno in enostavno. Za zneske do 15 evrov, kartico le prisloniš k POS terminalu in že si na poti do neprecenljivih prazničnih doživetij.

Mastercard

Moj nakupovalni seznam

Vsakodnevno se srečujemo s trenutki za katere moramo biti opremljeni s pravimi stvarmi. Praznični december je čas, ko se srečamo s prijatelji in se vsa družina zbere na kupu. Iz kuhinj diši po slastni praznični hrani in dnevi so polna smeha. Z brezstično kartico Mastercard bo nakupovanje vseh potrebščin, ki jih potrebujemo za praznike hitro, varno in enostavno.

Sodelujte v nagradni igri

Sestavi svoj praznični nakupovalni seznam in ga skupaj s svojimi podatki vnesi v spodnji obrazec. Izžrebanka bo prejela Mastercard® predplačniško brezstično kartico na kateri bo naloženih 40 evrov.

Nagradna igra poteka do 15. januarja 2017.

Nagrado prejme ...

Nagradna igra je zaključena. Srečna izžrebanka je Špela Jerebič, ki pravi, da je njen praznični nakupovalni seznam namenjen njej in njeni cimri, s katero skupaj stanujeta v študentskem domu v Mariboru. Želita si napolniti njuno malo kuhinjo s hrano in pijačo, kakšno sladkarijo, sadjem in zelenjavo.

 

Sodelovanje trenutno ni možno.