Nagradna igra: 7. Salsa Power Festival

Podarjamo 2 vstopnici za sobotno zabavo v okviru 7. Salsa Power Festivala, ki se bo zgodila v ljubljanski Festivalni dvorani.

6. 10. 2010

Med 15. in 17. oktobrom v Ljubljano ponovno prihaja največji slovenski salsa dogodek. Tokrat bo Buba že sedmič gostila svetovno znane salsa učitelje, priredila tri najbolj obiskane salsa zabave in v sklop Salsa Power festivala privabila preko 600 domačih in tujih gostov.

Več kot 15 salsa učiteljev iz celega sveta bo svoje neprecenljivo znanje delilo z udeleženci festivala, ki bodo svoje delavnice lahko izbirali na nadaljevalni in izpopolnjevalni stopnji. V treh dneh - od petka, 15. oktobra, do nedelje, 18. oktobra 2010 - bo tako festival postregel z več kot 30 plesnimi delavnicami v dvoranah Športno-plesnega centra Buba.

Ker se salsa scena iz leta v leto povečuje, želja po znanju novih stilov latinskih plesov pa je vse večja tudi pri nas, bodo delavnice poleg obvezne salse vključevale še bachato, kizombo, kubansko rumbo, cha cha cha, ruedo, salsa tango in druge plese.

Tiste, ki prisegate na tradicionalno salso, pa boste na delavnicah lahko popravile svoj styling (čim lepša drža med plesom), footwork (novi salsa koraki) ali body movement (čim bolj skladno gibanje).

Vse bolj priljubljeni postajajo tudi stili, ki mešajo tradicionalno salso z drugimi karibskimi in modernimi ritmi. Tako bo v sklopu delavnic Salsa Power Festivala mogoče zaslediti tudi zelo iskan reggaeton, latin jazz ter hip-hop salso.

Večerni del petkovega in sobotnega Salsa Power festivala bo obarvan z energičnimi zabavami, ki se bodo razvnele v že tradicionalni in najlepši plesni lokaciji v Ljubljani – Festivalni dvorani .

Najbolj atraktivna zabava se salserjem obeta v soboto, ko bodo obiskovalci po celodnevnih delavnicah lahko jemali plesni navdih ob pestrem show programu preko deset nastopajočih. Od festivala pa se bomo poslovili v nedeljo zvečer, na zadnji zabavi v plesni dvorani Športno-plesnega centra Buba.

Glavni cilj festivala je povezati vse salsa navdušence v čudovit vikend svežih plesnih korakov in užitka ob ritmih večernih zabav. Organizator, kot vsa pretekla leta, sledi viziji pozitivnih vibracij glasbe in plesa, zato ponovno zagotavlja pravi plesni spektakel.

Dvema uporabnicama naše spletne strani podarjamo vstopnico za vse tri zabave na 7. Salsa Power Festivalu. V petek, soboto in nedeljo!

Če si želiš vstopnice, pošlji svoje podatke (ime in priimek, naslov in telefonsko številko) na nagrade@adriamedia.si .

Več informacij o dogodku si lahko prebereš na spletni strani www.salsapower.si.