Nagradni test: Kako privlačiš moške?

Ker pogosto najdemo skrito in spregledamo očitno, te pač moramo opomniti, da se na levem robu spletne naslovnice cosma nahaja prav poseben nagradni test ...

12. 3. 2009

Reševanje testa ti bo vzel komaj kakšno minuto, opojni učinki nagradnega seta linije Donne Karan, za katerega se s svojim sodelovanjem v nagradnem testu poteguješ, pa znajo trajati mesece in mesece.

Odkrij, kako te vidijo fantje

Kratka, maloštevilčna, pa vendar tarčno natančno centrirana vprašanja, ti bodo enkrat za vselej odgovorila na vprašanje: Kako privlačiš moške? Te vidijo kot simpatično dekle, strastno & seksi ali zapeljivo spogledljivko?

Vse, ki boste sodelovale, boste morale v zameno za odgovor na veliko vprašanje, na koncu testa vpisati tudi svoje podatke, s katerimi pravzaprav potrjujete sodelovanje v nagradnem žrebanju.

In odkrila boš New York!

Modna oblikovalka Donna Karan je za vsako od vas kreirala posebno dišavo, ki jih združuje edinstvena oblika stekleničk-jabolko, navdih za vse pa črpa iz New Yorka – The Big Apple.

New York daje omamen val energije, ki prevzame vsak delček tvojega telesa. Več kot nepozabna izkušnja. Zdaj lahko to energijo nosiš s sabo. Energijo, ki dovoljuje vse. Občutek pričakovanja, skrivne ljubezni … Strastno, drzno odkrivanje vseh čutov … Čista, hipnotična privlačnost.

Nagradna igra traja do 23. marca.