Nagradni natečaj nemih videov - VideoRajd drugič

VideoRajd, nagradni natečaj kratkih nemih videov, dolgih od 10 do 30 sekund, se tokrat vrača s temo dvigovanja zavesti o varovanju okolja.

2. 3. 2011

Poslanstvo natečaja, ki ga organizirata Javni multimedij GEM in Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici, ostaja širitev zavedanja o pomembnih družbenih temah, vključevanje mladih avtorjev v soustvarjanje medijskega prostora in dvigovanje standardov dinamičnega vizualnega komuniciranja v slovenskem prostoru.

Tema drugega natečaja SiZelen? je posvečena svetovnemu dnevu Zemlje in prizadevanju, da bi okoljska vprašanja dosegla ustrezen odmev v javnosti.

Na natečaju lahko ponovno sodelujejo posamezni avtorji ali skupine avtorjev, svoje delo pa lahko prijavijo do 22. marca 2011.

Najboljših 15 video prispevkov po izboru žirije bo med 25. marcem in 15. aprilom prikazanih na Javnem multimediju GEM v notranjosti ljubljanskih mestnih avtobusov. Potniki bodo medtem z glasovanjem preko sporočil SMS izbirali najboljše tri, ki bodo še dodatno predvajani, in sicer v času številnih akcij, posvečenih svetovnemu dnevu Zemlje.

Avtor najboljšega videa bo nagrajen tudi s posebno nagrado - Nokio C7.

Več informacij o natečaju: vrajd.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri