Nagrade!!! Vabilo na Cosmo premiero in romantično večerjo!

Tokrat imamo zate dve prav posebni nagradni ponudbi, ki bi te - v kolikor si prava seksi Cosmo bejba, ki je poleg vsega še 'ledik in fraj' - morala zelo zanimati.

26. 1. 2012 | Promocijsko sporočilo

 

Cosmo ti ponuja možnost, da si priboriš eno od petih dvojnih vstopnic za ogled super hudega filma To je vojna!, in si, v kolikor bi bila izbrana, premiero, ki je na sporedu 14. februarja ob 19. uri, ogledaš v zapeljivi družbi (ki ji bo sledila še romantična večerja).

V uredništvu revije Cosmopolitan so k sodelovanju povabili dva seksi žrebca, ki bosta eno srečnico peljala na premiero in potem še na večerjo :

  • Denisa – cosmo vohun št. 1
  • in Jakoba - cosmo vohun št. 2.

fanta

Te mika?

S katerim od njiju bi si želela iti na romantično večerjo?

O tem se boš lahko odločila naknadno - po premieri filma To je vojna!

Sodeluj v naši veliki nagradni igri in dovoli, da te Cosmo vohuna odpeljeta na premiero akcijske romantične komedije To je vojna!. Po koncu filma pa se boš sama odločila, v družbi katerega bo akcija potekala naprej in kdo te bo odpeljal na romantično večerjo.

Nagrade!!!

Za to seksi nagrado in za 5 x 2 vstopnici za ogled filma To je vojna!, ki jih bomo podelili po principu žreba v izziv prijavljenih, se lahko poteguješ tako, da nam pišeš na:

  • cosmopolitan@adriamedia.si (pripiši svoje osnovne podatke - ime, priimek, telefonsko številko in pripni kakšno od svojih fotografij).

To je vojna!

Akcijska romantična komedija, To je vojna!, distribucije Blitz Film & Video Distribution, bo na sporedu od 16. februarja.

Delo, življenje in dolgoletno prijateljstvo dveh najboljših in najbolj nevarnih ameriških agentov postavi na kocko nenavadno razkritje, da oba tekmujeta za naklonjenost iste lepotice. Čeprav sprva skleneta, da bosta v ljubezenski tekmi spoštovala prijateljska pravila nevmešavanja, ljubosumje zmaga nad razumom. Z uporabo dolgoletnega vohunskega znanja in najnovejše tehnologije, skušata drug drugemu uničiti zmenke, kar povzroči nenadzorovane, zabavne in velikokrat zelo boleče ljubezenske težave.

Napovednik filma To je vojna!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri