Nagradni izziv: Ford Fiesta

Si mlada, samozavestna in modno osveščena uporabnica sodobnih tehnologij? Postani naša nova Antonella, ki se bo naokoli vozila z novo Ford Fiesto v najbolj vroči Hot magenta barvi!

20. 4. 2009

Punce nikoli nismo trdile, da želimo biti moškim enake. Zakaj neki, ko pa je biti ženska veliko bolj zanimivo ;). Si pa seveda še kako zelo zaslužimo biti enakopravne. In od tega ne odstopamo.

Ali povedano drugače ...

Pri izbiri avta nas - roko na srce - zanimajo povsem druge reči kot fante. In zakaj bi se pretvarjale, da temu ni tako?

Imamo pač drugačne potrebe, vendar enako močno željo, da jih zadovoljimo. In če razmišljamo v barvah in teksturah namesto v inčih in konjih, smo zdaj končno dočakale vozilo, ki je narejeno z mislijo na moderno žensko.

Pomisli. Si ženska? Mlada? Moderna in modno osveščena uporabnica sodobnih tehnologij? Imaš rada glasbo in filme, rada nakupuješ, kofetkaš, potuješ in si tudi sicer zelo družabna in samozavestna?

No, vse to so karakteristike prave Antonelle in njene Hot magenta osebnosti.

Išče se Antonella - Hot magenta bejba!

Prijavi se v nagradni natečaj, ki je objavljen tako v reviji Cosmopolitan kot na cosmo spletnem portalu. Vse do 10. maja lahko na e-naslov: antonella@adriamedia.si pošlješ:

 • svojo predstavitev, v kateri boš žirijo lahko že z nekaj izbranimi besedami prepričala, zakaj naj bi bila ravno ti najbolj trendovsko dekle v mestu,
 • in priložiš svojo fotografijo, na kateri s svojim stilom in videzom najbolje predstavljaš lastnosti Antonelle. Namig: uporabi tudi pridih Hot magenta barve.

Poteguješ se namreč za glavno nagrado, ki je:

 • nova Ford Fiesta za 6 mesecev in to v najbolj vroči Hot magenta barvi!
Drugouvrščena bo takšno Fiesto vozila en vikend, tretjeuvrščeno pa bodo potolažili s setom za avto v trendy torbici.

'Must - have' za letošnjo pomlad

... ki zlepa ne bo šel iz mode, je nova Ford Fiesta.

Zakaj?

 • Poseben, inovativen sistem 'EasyFuel' za preprečevanje dolivanja napačnega goriva vam olajša dolivanje goriva in hkrati varuje vašo Fiesto.
 • Fiesta je opremljena z vtičnico za dodatno avdio napravo, preko katere lahko povežete vaš MP3 predvajalnik z avdio sistemom, kot doplačilo pa je na voljo tudi USB vtičnica, s pomočjo katere lahko predvajate vašo glasbo kar iz USB ključa ali iPod predvajalnika, na matričnem zaslonu pa lahko izbirate skladbe s pomočjo volanskih kontrol vašega avdio sistema. Uporabnost in preprostost mobilnega telefona je opazna v uporabniškem vmesniku, kontrole pa so dobro vidne in vedno na dosegu roke.
 • Posebno oblikovani sedeži s poudarjeno bočno oporo vam bodo držali v udobnem potovalnem položaju na vsaki poti.
 • Popolnoma nov električni servoojačevalnik krmiljenja, ki je tišji in bolj odziven od standardnega hidravličnega servoojačevalnika krmiljenja, vam bo vsako vožnjo spremenil v užitek. Električni servoojačevalnik krmiljenja manj obremenjuje motor kot hidravlični servoojačevalnik, zato znižuje porabo in emisije vozila.
 • Izbirate lahko med mnogimi živahnimi barvami karoserije in notranjosti, izjemni barvi zunanjosti Hot Magenta pa lahko prilagodite tudi barvno notranjost.
 • Za dodatno udobje v vožnji si lahko nastavite volanski obroč tako po višini kot tudi po globini.
 • Fiesta je bila preizkušena v najbolj ekstremnih razmerah, od -40°C do +80°C, z vozilom pa so inženirji prevozili toliko testnih kilometrov, kot da bi 87-krat obkrožili Zemljo.
 • Fiesta je na testiranjih mednarodne organizacije EuroNCAP prejela 5 zvezdic za zaščito odraslih potnikov.
 • Za dame, ki si želijo dodatnega razvajanja, je iskanje ključev stvar preteklosti. Ko imate pri sebi elektronski obesek za uporabo vozila brez ključa, se bodo Fiestina vrata odklenila že, ko boste potegnili za kljuko. Ko sedete na voznikov sedež, pritisnite pedal sklopke in ob enem samem pritisku na gumb ‘Ford Power’ bo motor nežno zapredel.
 • Nova Ford Fiesta pa se lahko pohvali tudi z izredno nizko porabo goriva, ki se pri dizelskih motorjih in kombinirani vožnji začne pri 4,2 l/100km in emisijah 110 g/km. Največjo porabo Ford Fiesta pri kombinirani vožnji dosega z motorjem 1,6 l 88 kW (120 KM) in sicer je ta samo 5,9 l/100km, emisije CO2 pa so v tem primeru 139g/km. Zaradi vse večje ekološke osveščenosti podjetja Ford bo tudi v Sloveniji kmalu na voljo Fiesta ECONETIC z motorjem 1,6 l 66 kW (90 KM), porabo zgolj 3,7 l/100km in emisijami 98 g/km. Povprečno vozilo z dizelskim motorjem v tem segmentu v ozračje izpusti vsaj 20% več CO2..
 • Prava redkost za ta segment je tudi kolenska zračna blazina za voznika, ki je del serijske opreme pri izvedenki Titanium.

Ah daj, kar priznaj ;)

Bi jo rada vozila? Dokaži da si najboljša Hot Magenta Bejba.

P.S.

Pravila nagradne igre 'Iščemo Antonello'

Organizator nagradne igre je Summit motors Ljubljana d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Nagradna igra poteka od 26. marca 2009 do 10. maja 2009. V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe ženskega spola s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in z veljavnim vozniškim dovoljenjem. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v Summit motors Ljubljana d.o.o., zaposleni v pooblaščeni Fordovi prodajno servisni mreži in zaposleni v Summit leasing Slovenija d.o.o.

Pri izboru nagrajenke, 'Hot magenta bejbe' bodo upoštevane vse prijave z osebno predstavitvijo in priloženo fotografijo, ki bodo do 10. maja prispele na elektronski naslov antonella@adriamedia.si.

Žrebanje in opis nagrad

Izbor nagrajenke, bo potekal med vsemi prijavljenimi dekleti, ki so svoje prijave za 'Hot magenta bejbo' oddale do vključno 10. maja 2009.

Med prispelimi prijavami bomo v nagradnem natečaju izbrali »Hot magenta bejbo«, ki bodo prejela glavno nagrado:

 • Nova Ford Fiesta za 6 mesecev

 • 2. NAGRADA: nova Ford Fiesta za vikend
 • 3. NAGRADA: set za avto v trendy torbici

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?

Nagrajenke bodo o nagradi pisno obveščene po pošti, objavljene v tiskanem mediju Cosmopolitan ter na spletni strani www.cosmopolitan.si.

Podelitev nagrad ter davki in akontacija dohodnine

Nagrad ni možno zamenjati ali izplačati v gotovini. Pravice prevzema in uporabe prve in druge nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Besedilo v nadaljevanju se nanaša zgolj na prvo in drugo nagrado. Dolžnost obveznosti plačila vseh davkov in prispevkov gredo v breme organizatorja. Dobitnica nagrade je kot davčni zavezanec dolžna pred prevzemom nagrade, najkasneje v roku enega meseca po prejemu pisnega obvestila o prejemu nagrade, predložiti svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov in davčno številko). V primeru, da tega ne stori, nagrada ne bo podeljena. Nagrado je dolžna nagrajenka prijaviti v napovedi za odmero dohodnine.

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani www.cosmopolitan.si. Sodelujoče v nagradni igri so seznanjene z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevale pravila nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.