Nagradna večerja z zmagovalcem

Iščemo cosmo bejbo, ki bo v živo spoznala zmagovalca menshealtove akcije Model za naslovko, si ogledala zmagovalčev foto-event in nenazadnje odšla z njim celo na večerjo!

5. 3. 2008

Se sliši atraktivno? No, to ti verjamemo - še posebno, ker je vse skupaj še zelo skrivnostno ...

Elementi presenečenja

  • V tem trenutku zmagovalec namreč še ni znan, saj se ve le, da bo to eden izmed zmagovalne peterice, tako da bo 'zmenek', ki se ti obeta pravzaprav zmenek na slepo!
  • Ta trenutek ti lahko povemo le, da bo fotografiranje potekalo najverjetneje v sredo, 12. marca, enkrat v popoldanskih urah, a zagotovo v fitnes centru Fit & Fun – v bivši Metalki na trgu Ajdovščina v centru Ljubljane.
  • In ta trenutek ostajajo skrivnost tudi vsi detalji okoli večerje z zmagovalcem – torej ti ta trenutek ne moremo izdati ne kdaj in ne kje se bo ta sploh zgodila!
Kot vidiš, je ta trenutek še veliko stvari nekako 'v zraku', ampak tebe zato le še bolj zanima vse skupaj ...

Si upaš?

Bi šla na večerjo z njim?

Odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kdo so superfinalisti akcije model za naslovko? Naštej vseh pet kandidatov.

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov in telefonsko številko) pošlji na nagrade@adriamedia.si. Pa veliko sreče pri žrebu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri