Nagradna igra: Čokoladni Valentin

Za vse sladkosnede Valentine in Valentinčice gostimo na spletnem Cosmopolitanu prav sladko nagradno igro.

Nagradna igra: Čokoladni Valentin (foto: promocijski) promocijski
11. 2. 2011 | Promocijsko sporočilo

Mikado čokolada

Osebna izkaznica

Mikado je najbolj prepoznavna blagovna znamka iz Zvečeva, ustvarjena davnega leta 1964. Takrat so tehnologi v Zvečevu v želji ponuditi ljudem nekaj povsem novega in drugačnega, kot prvi na svetu, proizvedli mlečno čokolado z rižem. Mikado je kmalu postala ena najbolj prodajanih čokolad in prepoznavnih blagovnih znamk v tedanji Jugoslaviji.

Plod intenzivnega vlaganja v novo tehnologijo, strokovnega znanja in izkušenj, je v zadnjih letih postavil nov mejnik v proizvodnji – mlečno čokolado, narejeno iz svežega mleka in povsem naravnih sestavin. Nežno topno čokolado, polnega okusa in vonja.

Takšen tehnološki dosežek je bil tudi pogoj za uspešno izvajanje nove razvojne in prodajne strategije – razširiti blagovno znamko Mikado in hkrati še naprej nuditi visokokakovostne čokolade. Rezultat je nova linija mlečnih čokolad z imenom Mikado Premium, med katerimi je bila, kot prva na svetu potrošnikom ponujena čokolada z brusnicami.

Mikado čokoladna dopisnica

Pošlji ljubezen <3

Mikado čokoladna dopisnica je edinstvena. Tako kot tvoja ljubezen, ki jo boš s pošiljanjem izkazala teib ljubi osebi. V izvirni embalaži dopisnice se skriva pravi zaklad - vrhunska mlečna Mikado Premium čokolada, narejena iz svežega mleka in obogatena z mletimi lešniki.

Pošlješ jo lahko ob bližajočih se praznikih, kot so Valentinovo, Dan žena in Materinski dan in z njo na izviren način izpoveš svojo ljubezen.

Mikado čokoladna dopisnica je namenjen vsem, ki želijo nekomu sporočiti, da mislijo nanj, izraziti čustva, simpatijo, poslati košček sreče za rojstni dan ali zgolj najslajše pozdrave.

Mikado Premium čokolada, ovita v kartonsko škatlico prepoznavne rdeče barve z motivom klasične poštne dopisnice na sprednji strani, je na voljo na vseh klasičnih prodajnih mestih ter poštah po Sloveniji od 4. februarja dalje.

Podari ljubezen, pošlji Mikado čokoladno dopisnico.

5 razlogov za redno uživanje Mikado čokolade:

  • 1. Vonj čokolade pozitivno vpliva na imunski sistem z ustvarjanjem imunoglobulina
  • 2. Zmanjšuje riziko srčnih bolezni, znižuje krvni pritisk, preprečuje oksidacijo holesterola in nastanek strdkov,
  • 3. Deluje kot antidepresiv in stimulator, vpliva na dobro počutje in poželenje
  • 4. Olajša porod, zmanjšuje težave menopavze, revme, astme, upočasnjuje rast celic tumorja na dojki (dr. Ramljak),
  • 5. Daje energijo, blaži vročino, prehlad, malarijo in drisko – čokolada je lahko tudi zdravilo.

Mikado čokolada – za dušo in srce!

P.S.

Iščemo deset sladkosnedih ust za deset sladkih Mikado čokolad ;)

Sladki izziv

Če bi se rada posladkala z nekaj sladke čokolade, nam na nagrade@adriamedia.si (in kot je v navadi pripiši še svoje kontaktne podatke) pošlji kakšen ljubek ljubezenski verz - lahko je izposojen (pri čemer navedi avtorja) ali pa tvoj lasten (za kar se prav tako pobahaj).

O nagrajencih bo kot vedno določil žreb, ki pa zna tokrat biti tudi malo pristranski (najbolj sladek verz zna nase pritegniti tudi najbolj sladko nagrado).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri