Nagradna odisejada: E...evolucija!

Če te mika pravo malo virtualno epsko potovanje: od samih začetkov življenja in evolucije, skozi razvoj civilizaci, pa vse do raziskovanja najglobljih predelov vesolja, ne spreglej naše nagradne igre!

3. 11. 2008

Gre za nadvse atraktivno, predvsem pa poučno strateško računalniško igro Spore, ki jo je mogoče dobiti v spletni trgovini ljubiteljev računalniške zabave www.igabiba.com. Igra je na voljo v dveh formatih:

In kaj je tako posebnega na igri?

Svojo odisejado boš pričela kot preprost mikrob, katerega edina skrb je preživetje, z zabavnimi urejevalniki pa boš svoj lik postopoma nadgrajevala in sčasoma ustvarila inteligenten rod, ki je sposoben uporabljati tudi orodja. Svojo vrsto boš lahko vodila h gradnji vasi, zgradb in mest, a to, kako mogočna bo postala tvoja civilizacija, bo odvisno predvsem od tebe in tvojih odločitev. Bo to narod bojevnikov in osvajalce ali miroljubnih, a preračunljivih trgovcev, boš svoje dosegala s surovostjo ali raje z lepo besedo?

Katera od možnih strategij te bo pripeljala najvišje na evolucijski lestvici, boš ugotovila, ko se boš v igri tudi dejansko preizkusila ...

Z nagradnim vprašanjem

Do brezplačne računalniške igre Spore

Z malo sreče si lahko z odgovorom na naše nagradno vprašanje priigraš računalniško igro Spore! In to kar tukaj:

Spletna trgovina www.igabiba.com ti omogoča brezplačno dostavo za naročila nad:

  • a) 30 EUR,
  • b) 50 EUR,
  • c) 70 EUR.
Svoj odgovor pošlji na nagrade@adriamedia.si (v zadevo zapiši: Evolucija, k pravilnemu odgovoru pa ne pozabi pripisati še svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri