Nagradna igra: Z Orto Trip-om okoli sveta!

Zmagovalca nove nagradne igre Orto Trip se bosta prelevila v avanturistična reporterja in gurmana popotniških dogodivščin.

30. 3. 2010 | Promocijsko sporočilo

Pot okoli sveta po šestih priljubljenih svetovnih destinacijah – Bangkok, Sydney, Auckland, San Francisco, Las Vegas in Los Angeles – je posebna nagrada, za katero se boš lahko potegovala v sklopu popotniške nagradne igre Orto Trip.

Razpri popotniška krila

Ker so potovanja  odlična priložnost za spoznavanje različnih svetovnih kultur, ljudi ter obisk kultnih krajev, se je Si.mobil v sodelovanju s potovalno agencijo STA Ljubljana odločil mladim ponuditi drugačno nagradno igro in priložnost, da razprejo svoja popotniška krila in si ob tem pridobijo svetovljanske izkušnje.

Potovanje okoli sveta spada med tista 'must-have' doživetja, ki jih ne more nadomestiti nobena druga življenjska izkušnja. Zato bo sodelovanje v nagradni igri za dame, ki uživajo v vznemirljivih doživetjih, še toliko bolj privlačno.

Zmagovalca Orto Trip-a se bosta med raziskovanjem sveta prelevila v avanturistična reporterja in tako beležila svoje neponovljive in neprecenljive popotniške izkušnje.

Od ježe slona od holivudskega blišča

Barvita velemesta, očarljivi ljudje, raznolike kulture, neponovljiva doživetja in svetovne kulinarične posebnosti so le del vsega, kar ju čaka na njuni razburljivi poti.

Za pokušino – imele boste možnost jezditi slona, surfati v Sydney-u, večerjati v San Franciscu, si ogledati mesto luči iz zraka – zadnja dogodivščina Orto Trip-a pa je Los Angeles, kjer bosta srečneža postala del holivudske zvezdniške preteklosti in sedanjosti.

 

Sodeluj tudi ti!

V nagradni igri Orto Trip lahko sodelujejo vsi polnoletni posamezniki, ki bodo do 21. junija 2010 opravili štiri zastavljene preizkušnje.

Predstavljene bodo na spletni strani www.orto.si/trip, kjer bodo za sodelujoče  lahko glasovali še obiskovalci. Ti bodo junija s svojimi glasovi v finale poslali 10 tekmovalcev, drugo polovico pa bo določila žirija. Dvajset finalistov se bo 30. junija pomerilo na celodnevni preizkušnji iznajdljivosti, kjer bodo pokazali, ali so iz pravega testa, da se odpravijo na pot okoli sveta. Zmagovalca nagradne igre, ki bosta med vsemi finalisti najbolj prepričljiva, se bosta na Orto Trip podala 23. julija letos.

Posamezne etape nagradne igre so časovno omejene. Tekmovalci se lahko vključijo v nagradno igro kadarkoli do konca četrte etape, v kolikor oddajo tudi prispevke za predhodne stopnje. Vendar pa boste tiste sodelujoče, ki boste svoje ustvarjalne rešitve v obliki prispevkov na spletu predstavile prej, imele tudi možnost, da zberete večje število glasov svojih oboževalcev in se tako odpravite na razburljivo pot okoli sveta.

Vse informacije v zvezi z nagradno igro kot tudi spremljanje poteka nagradne igre najdeš na www.orto.si/trip.