Nagradna igra: Vstopnici za koncert Josipe Lisac

Cosmo tokrat podarja 1 krat po 2 vstopnici za koncert Josipe Lisac, ki se bo zgodil 17. marca v ljubljanskem Hotelu Union.

13. 3. 2007

Neponovljiva Josipa

Ne le s svojim fascinantnim glasom in originalnimi interpretacijami, temveč tudi s svojo neponovljivo in intrigantno pojavo, je Josipa Lisac zelo zgodaj postala unikatna in neponovljiva zvezda rokovske glasbe, ki se boji povprečnosti in banalnosti.

Z vztrajnim upiranjem vsem ustaljenim glasbenim strujam je razvila povsem svoj stil glasbenega izražanja. V njenem petju sobiva vse, kar je najboljše v različnih glasbenih žanrih. Svojo umetniško osebnost dograjuje tudi skozi vizualno prepoznavnost: njene frizure, modne kreacije, v katerih se pojavlja, ter make-up praviloma izzivajo pozornost.

Kako do vstopnic?

Če se želiš potegovati za vstopnici za sobotni koncert, pošlji pravilen odgovor na nagradno vprašanje skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade@adriamedia.si.

Nagradno vprašanje

Kdaj je rojena Josipa Lisac?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri