Nagradna igra: Vstopnice za koncert Anje Bukovec

Cosmo podarja 6 vstopnic za koncert mlade violinistke Anje Bukovec in 6 zgoščenk z naslovom Gemini - glasbeni zapis časa, pripovedi iz različnih koncev sveta, hrepenenja, žalosti, temperamenta in igrivosti.

5. 4. 2007

V začetku letošnjega marca je priznana umetnica izdala svojo prvo zgoščenko z naslovom Gemini, ki jo bo širši slovenski javnosti predstavila v okviru koncertne turneje.

Po različnih slovenskih krajih ( Ljubljani, Mariboru, Portorožu, Slovenj Gradcu, Krškem in na Bledu) bo koncertirala v družbi vrhunskega pianista Denysa Masliuka.

Poleg skladb z albuma bo temperamentna Anja na koncertih predstavila tudi druge znane in manj znane skladbe iz klasičnega sveta. Njena prepričljiva interpretacija in energija te zagotovo ne bosta pustili ravnodušne.

Podarjamo:

  • 1 vstopnico za Velikonočni koncert V Festivalni dvorani na Bledu (8. april)
  • 1 vstopnico za koncert v Avditoriju Portorož (20. april)
  • 1 vstopnico za koncert v SNG Maribor (14. april)
  • 1 vstopnico za koncert v Slovenj Gradcu (12. april)
  • 1 vstopnico za koncert na Ljubljanskem gradu (19. april)
  • 1 vstopnico za koncert v Mestnem muzeju v Ljubljani (18. april)
Če si želiš na katerega od omenjenih koncertov ali prve Anjine zgoščenke, pošlji svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade@adriamedia.si.

Nagrajenke bo določil žreb.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri