Nagradna igra: Ta nora ljubezen

V naši tokratni nagradni igri te bomo, poleg tega, da te morda enkrat v naslednjih dneh zvabimo v kino, razveselili z eno od naslednjih nagrad. Podarili bomo štiri promocijske majice filma, eno kapico in eno torbico filma Ta nora ljubezen!

Nagradna igra: Ta nora ljubezen (foto: film, promocijsko) film, promocijsko
6. 9. 2011

Zgodba komične romantične drame, ki prihaja v kinematografe v prihodnjem tednu, gre nekako takole:

Cal Weaver je star štirideset in živi svoje sanje – ima dobro službo, lepo hišo, veliko otrok in poročen je s svojo srednješolsko ljubeznijo. Ko izve, da ga žena vara in želi ločitev, njegovo "popolno" življenje začne razpadati. Še huje, ker v današnjem svetu samskih Cal ni bil na zmenku zadnjih nekaj desetletij, se izkaže, da je popolnoma neprilagojen novi življenjski situaciji. Žalosten in osamljen Cal postane varovanec Jamesa Palmerja, ki mu predstavi številne priložnosti, ki jih ima na voljo: ženske, ki se rade spogledujejo, moško popivanje in občutek za mladosten stil oblačenja. Kljub popolni spremembi načina življenja in novim osvojitvam, eno stvar Cal ne more spremeniti - svojega srca, ki ga pripelje nazaj, kjer se je vse začelo.

Več o filmu tudi tukaj.

Nagradno vprašanje

Film zaznamuje odlična igralska zasedba, ena izmed glavnih igralk, pa je prejela tudi oskarja.

  • Katera igralka iz filma Ta nora ljubezen je dobila oskarja?

Namig: tukaj.

Svoj odgovor, skupaj s svojimi osnovnimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonsko številko), pošlji na nagrade@adriamedia.si (v naslovu pripiši: Ta nora ljubezen!).

Nagrajence bo določil žreb.